Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο ψευταράκος και φασιστάκος Αλ. Τσίπρας

http://hellenicrevenge.blogspot.com/


Ο ψευταράκος και φασιστάκος Αλ. Τσίπρας

Είπε ψέματα (για μια ακόμα φορά) από το βήμα της Βουλής και παραπληροφόρησε, μιλώντας για βία και «κουκουλοφόρους» που «προσπάθησαν» χθές να διαλύσουν την εκδήλωση των ΑΛΕΒΙ(ζάτων) στην Παλιά Βουλή.
Η ΕΡΤ-4 του Κούλογλου, ( tvxs) έγραψε ότι «Ομάδα περίπου 30 ακροδεξιών, η οποία βρίσκονταν εξ αρχής -χωρίς να κάνει διακριτή την παρουσία της- μέσα στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, διέκοψε με απειλητική διάθεση εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Υπό το αμήχανο βλέμμα των παριστάμενων αστυνομικών, φώναξαν ρατσιστικά συνθήματα και αποχώρησαν αφού απωθήθηκαν από αστυνομική διμοιρία που έφτασε στην αίθουσα. Δεν έγιναν συλλήψεις».

Κοινοί ακροατές οι «ακροδεξιοί» δηλαδή. Που δεν ξεχώριζαν από τους άλλους. Και που γιουχάισαν τον Αλεβιζάτο και το καθάρματα της Παρέας. Τα ρατσιστικά συνθήματα ήταν ένα.
«Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες».Του ρατσιστικού ΠΑΣΟΚ.
Ομιλητές ήταν. Ο εργατοπατέρας και υπάλληλος του Νέο-ΠΑΣΟΚ Γιάννης Παναγόπουλος, χαφιές της Νεας Τάξης, Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Χρήστος Κυριαζής, ο συντονιστής του Φόρουμ Μεταναστών, Αχμέτ Μοαβία, και ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρης Μπράτης. Εισηγήσεις κατέθεσαν και ο πρόεδρος της Επιτροπής για τα Δικαιώματα του ανθρώπου, Κωστής Παπαϊωάννου και ο επίκουρος καθηγητής του Παντείου πανεπιστημίου, Δημήτρης Χριστόπουλος. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Αλιβιζάτος.

ΥΓ.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαβάστηκε και επιστολή της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: