Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Μια ΜΚΟ από το σχέδιο Ανάν ως το σχέδιο για την Ιθαγένεια . ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !

Στο "Μια ΜΚΟ πίσω από το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια" γράφουμε για τον ρόλο που έπαιξε και παίζει στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας με διαδικασίες express στους μετανάστες που έχουν συμπληρώσει μια 5ετία στη Χώρα, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου». Το πρώτο μέρος του περίφημου νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών δεν αποτελεί τίποτα άλλο από σχέδιο της ίδιας ΜΚΟ που υποβλήθηκε στον κ. Ραγκούση και έγινε δεκτό.


Ποιος όμως φαίνεται να είναι ο σύνδεσμος της ΜΚΟ που
έφτιαξε το νέο Κώδικα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών; Ο νέος Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ανδρέας Τάκης ανήκει στον ίδιο… ιδεολογικό κύκλο με τον κ. Δημήτρη Χριστόπουλο, τον κ. Μ. Παύλου από το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι και άλλους πολλούς. Τους βρίσκουμε να έχουν συγγράψει μαζί βιβλία (π.χ. το «Όψεις λογοκρισίας στην Ελλάδα», το «Νέες τεχνολογίες και συνταγματικά δικαιώματα»), αλλά και να έχουν υπογράψει όλοι τους υπέρ του σχεδίου Ανάν (βλ. παρακάτω εφημερίδα Ελευθεροτυπία της 9.4.2004:

Αφού τελείωσαν, λοιπόν, με εκείνο το εθνικό έργο, έβαλαν μπροστά και το θέμα της ελληνικής ιθαγένειας. Η τοποθέτηση του κατά τα λοιπά ικανού επιστήμονα κ. Ανδρέα Τάκη από το Συνήγορο του Πολίτη στο Υπουργείο, στην κομβική θέση του Γενικού Γραμματέα, σηματοδότησε την υλοποίηση των σχεδίων των ακραίων αυτών κύκλων. Από τις πρώτες κινήσεις του κ. Τάκη ήταν να πάρει το σχέδιο της ΜΚΟ και να το μετατρέψει σε μίνι νομοσχέδιο, πείθοντας την πολιτική του ηγεσία ότι αυτή είναι η τάση σε όλη την Ευρώπη!

Κύριε Ραγκούση, τώρα που γνωρίζετε την πραγματική κατάσταση δεν έχετε άλλη δικαιολογία. Πάρτε πίσω το σχέδιο Κώδικα και προστατέψτε τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας, όπως έχετε χρέος να κάνετε. Η Ελλάδα δεν είναι off shore για παραγωγή ευρωπαίων πολιτών!

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:

Πρόεδρος : Χριστόπουλος Δημήτρης


Αντιπρόεδρος : Τσιτσελίκης Κωνσταντίνος


Γενικός Γραμματέας : Ιωαννίδης Γιάννης


Ταμίας : Παπαπαντολέοντος Κλειώ

Μέλη

Αλιβιζάτος Νίκος

Παπαϊωάννου Κωστής:

Καμπύλης Τάκης

Παρασκευόπουλος Νίκος

Κωνσταντίνου Γιάννης

Αναπληρωματικά μέλη

Παύλου Μίλτος

Παπαρρούσου Άννα

Ραχιώτης Γιάννης

Για την στάση τους ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ εδώ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.search&q=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7

http://www.antinews.gr/

http://www.enkripto.com/2010/01/blog-post_3822.html




ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.» http://krisaion.blogspot.com/2010/01/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: