Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Πολύ πριν από αυτό το δημοσίευμα έχει εκδοθεί ένα βιβλίο από το ΙΓΜΕ όπου αναφέρει αναλυτικά που υπάρχει ορυκτός πλούτος ανά την ΕΛΛΑΔΑ .
Υπάρχει και ερώτηση του βουλευτή Βελόπουλου στην βουλή για το θέμα.
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αλλά θα χρειαστούμε ηγέτες για να πάρουν μια τέτοια απόφαση που μόνο άντρες με ψυχή μπορούν να πάρουν,δηλαδή τρύπες στο ΑΙΓΑΙΟ και όπου αλλού υπάρχει ορυκτός πλούτος.Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα  η χώρα μπορεί να πληρώσει όλα τα δανεικά και να ανεβάσει κατά πολύ τον μισθό του ΕΛΛΗΝΑ εργαζόμενου .
Σαν χώρα έχουμε τον νόμιμο δικαίωμα βάσει του δικαίου της θαλάσας αύριο το πρωί να κάνουμε τα ναυτικά μίλια 12 από 6 που είναι σήμερα,η Τουρκία το έχει κάνει στην μάυρη θάλλασα και νότια ,για το Αιγαίο μας απειλή με πόλεμο,με την βοήθεια πάντα της Αμερικής και όπως καταλαβαίνεται σαν γνήσιος Αμερικανοεβραίος ο σημερινός πρωθυπουργός είναι δύσκολο να πάει κόντρα στα συμφέροντα της Αμερικής.Άυριο κάνουμε  τρύπες πέρνουμε τα λεφτά και γράφουμε όλους όσοους μας απειλούν σήμερα στα παλιά μας τα παπούτσια και όπου αλλού θέλουμε και όποιος μας εμποδίσει θα τον εξαφανίσουμε απο τον χάρτη. Αυτή είναι η σωτηρία της χώρα μας και ας τραβούν της κ............τριχές τους οι Ευρω πεοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: