Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:Η ζωή και το έργο του Γρηγόρη Αυξεντίου" - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΜΙΛΑ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Υ

Αναστηλωμένο κρυσφήγετο στο οποίο έπεσε ο ήρωας της Κύπρου Γρηγόρης Αυξεντίου

Αυτή την Παρασκευή , 26/02/2009, προσκαλούνται ΟΛΑ τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος μας να παρευρεθούν στην ομιλία στα γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), (Ανδρέα Αραούζου 7Β (Δίπλα από το Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πάροδος Λεωφ. Μακαρίου)),στις γνωστές πλέον ώρες λειτουργίας των γραφείων, στην Λευκωσία.

Απαραίτητη η παρουσία όλων μας στην μοναδική ομιλία που διοργανώνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), με εκλεκτό προσκεκλημένο & ομιλητή των συναγωνιστή του Γρηγόρη Αυξεντίου, κ. Αυγουστή Ευσταθίου, που ήταν στο πλευρό του πολεμώντας τους αποικιοκράτες, μέχρι την τελευταία στιγμή, λίγο πριν ο υπαρχηγός της ΕΟΚΑ, ο σταυραετός του Μαχαιρά, καεί ζωντανός από τους Άγγλους στρατιώτες, ενώ ο Αυγουστής διασώθηκε με βαριά εγκαύματα.
Είναι ξεχωριστή τιμή η παρουσία του κ. Αυγουστή Ευσταθίου, στα γραφεία μας, γι' αυτό επιβάλλεται η παρουσία από όλα τα μέλη και φίλους του κινήματος μας.

Θέμα ομιλίας :"Η ζωή και το έργο του Γρηγόρη Αυξεντίου"
26/02/2010 - Γραφεία Ε.ΛΑ.Μ. Λευκωσία
"Στην εσχάτην ανάγκην θα αγωνιστώ
και θα πεθάνω σαν Έλληνας,
αλλά ζωντανό δεν θα με πιάσουν
"

Γρηγόρης Αυξεντίου ο Αθάνατος αϊτός του Μαχαιρά.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ Κυριακή 3 Μαρτίου 1957. Ήταν 28 χρόνων…http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: