Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! (Για τα κομματόσκυλα της ΓΣΕΕ)…


Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Οκτωβρίου 2, 2011
«Λεφτά δεν υπάρχουν», διακηρύττει σε όλους τους τόνους η πασοκική-κατοχική ψευτοκυβέρνηση του μνημονίου και έχει εξαπολύσει άγριο εισπρακτικό πογκρόμ εις βάρος εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων και γενικότερα –σχεδόν- ολόκληρου του ελληνικού λαού.
Για κάποιους άλλους όμως, «λεφτά υπάρχουν»! Πρόκειται για τους καταπράσινους (και πρώην τροτσκιστές) συνδικαλιστές-μόσχους σιτευτούς της ΓΣΕΕ, που τρώνε μονίμως τον αγλέουρα και δεν τους πιάνει καμία κρίση! Όπως, λοιπόν αποκαλύφθηκε, η υπουργός (Α)παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου (ή Hanna Bildenberg), η ίδια που δεν φρόντισε να εκτυπωθούν και να σταλούν εγκαίρως στα σχολεία τα βιβλία (λόγω… έλλειψης πόρων) κι έτσι οι μαθητές κάνουν μάθημα με… φωτοτυπίες, αποφάσισε και υπέγραψε στις 29-07-2011 να δώσει φρέσκο κρατικό χρήμα (από τις τσέπες μας δηλαδή), ύψους 970.000 ευρώ (τόσα τους λείπανε;) στους χαϊδεμένους του συστήματος συνδικαλισταράδες.
Ιδού η σούπερ προκλητική απόφαση: «επιχορηγούμε το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, για το 2011, με το ποσό του 970.000 ευρώ».
Το γεγονός ότι το φαγοπότι συνεχίζεται κανονικότατα, από τους εκλεκτούς του συστήματος, δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Έτσι λειτουργούσε, έτσι λειτουργεί κι έτσι θα λειτουργεί αυτό το σάπιο σύστημα. Εκτός κι αν ξυπνήσουν οι Έλληνες και βάλουν τα θεμέλια της εκ βάθρων ανατροπής του.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: