Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟ - ΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΣΤΟΧΟΣ


 Τσιμουδιά οι αληταράδες που λυμαίνονται τα Ραδιο-Κάναλα για την φοβερή εγκληματικότητα των εν Ελλάδι Αλλοδαπών: Αλβανοί φονιάδες, άρτι αποφυλακισθέντες με τον Νόμο Καστανίδη, τρομοκρατούν την Αττική. Εισαγόμενοι από τα Βαλκάνια Τσιγγάνοι έχουν ρημάξει την Ρούμελη: Κλέβουν ό,τι τους γυαλίζει στο μάτι, ακόμη και τα σύρματα της ΔΕΗ… Τα ναρκωτικά έχουν πλημμυρίσει και το τελευταίο χωριό της Ελλάδος, κάνοντας πάμπλουτους τους αλλοδαπούς εμπόρους και στέλνοντας τις κόρες μας στην πορνεία για να βρούν λεφτά να εξοικονομήσουν την δόση τους. Και οι Έλληνες δεν αντιδρούν, διότι κάποιοι Συριζαίοι θεολόγοι τούς διδάσκουν 35 χρόνια τώρα, ότι τάχα ο Χριστός λέει να γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο σε αυτούς που μάς χαστουκίζουν!..

Επιτρέψτε μου να τελειώσω με κάτι διδακτικό που είπε ο κοσμαγάπητος αρχιμανδρίτης ΑΝΑΝΙΑΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ, την νύχτα της περασμένης Δευτέρας 10-10-2011, στον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας»: «Να πώ κάτι που αναφέρουν οι Πατέρες. Πήγαν και ρώτησαν τον Άγιο Αναστάσιο Σιναΐτη εκεί πέρα στο Σινά και του είπαν ότι εδώ στην Πατρίδα μας έχουμε έναν Άρχοντα που τόσο πολύ μάς ταλαιπωρεί, που υποφέρουμε: Μάς φορολογεί, μάς δυσκολεύει, μάς κάνει την ζωή ποδήλατο. Και τους λέει ο Άγιος Αναστάσιος: «Φύγετε κι ελάτε σε 5 ημέρες, να ρωτήσω τον Θεό να μού πεί»… Και πράγματι, πήγαν στις 5 ημέρες με αγωνία οι άνθρωποι και ο Γέροντας τους λέει: «Ξέρετε τι μού είπε ο Θεός; ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ»!.. Χά, χά, χά: Είναι Ορθόδοξα αυτά… Δεν βρήκε χειρότερο για να σας παιδαγωγήσει. Και τους είπε κι άλλα ο Άγιος Αναστάσιος: Όταν εμείς είμαστε καλοί, και σωστοί, και δίκαιοι, ο Θεός μάς στέλνει καλούς Άρχοντες για ευλογία. Κι όταν δεν είμαστε, μάς στέλνει ό,τι χειρότερο έχει για Παιδαγωγία, για να άς επαναφέρει στην Τάξη»!..

ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ο Αναστάσιος ο Σιναΐτης γιορτάζει την 21η Απριλίου. Πώς μαρτύρησε; Τον έκαψαν ζωντανό οι Εβραίοι το σωτήριον έτος 610! Γράφει ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης, στον «Μέγα Συναξαριστή» του: « Οι Eβραίοι κόπτοντες τα αιδοία του πρότερον, τα έβαλον εις το στόμα του διά περισσοτέραν καταισχύνην. Ύστερον δε κατέκαυσαν το σώμα του εις την αγοράν»!.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πάλι καλά, που εμάς – απλώς – μας αρπάζουν τις περιουσίες και τα σπίτια…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"- Εφημερίδα "Στόχος"ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: