Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜ,Α ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ



Σήμερα, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη έγινε απουσία όλων των πολιτικών από την εξέδρα των επισήμων. Φαίνεται πως το χτεσινό χουνέρι που έπαθαν έξω από τον Άγιο Δημήτριο τους έκανε να το αποφύγουν, για να μην εξευτελιστούν περισσότερο. Δυστυχώς, όμως, παρά την απουσία των πολιτικών, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ –που με επίσημη ανακοίνωσή του τάχθηκε υπέρ της κατάργησης των «στρατοκρατικών» παρελάσεων-(ΔΙΑΒΑΣΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ) και άλλων ακροαριστερών συμμοριών, αμαύρωσαν την εθνική εκδήλωση με διάφορους τρόπους.

 Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι εξ’ αυτών έκαναν «παρέλαση διαμαρτυρίας» πίσω από την παρέλαση των μαθητικών τμημάτων, ενώ άλλη ομάδα βρισκόταν ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων (στην οποία επαναλαμβάνουμε δεν βρισκόταν κανένας πολιτικός, οπότε δεν μπορούν να βρουν άλλοθι ότι διαμαρτύρονταν κατά της κυβέρνησης κ.τ.λ.), είχαν ανοίξει πανό και φώναζαν διάφορα συνθήματα κατά την διάρκεια της παρέλασης, άσχετα ασφαλώς με την εθνική μας επέτειο.

Είναι φανερό, ότι οι κομμουνιστές βρήκαν την ευκαιρία και με πρόσχημα τις διαμαρτυρίες κατά της μνημονιακής πολιτικής, αμαυρώνουν τις παρελάσεις με σκοπό να τις απαξιώσουν και να τις εξευτελίσουν στα μάτια του λαού και στο τέλος να τις καταργήσουν. Αλλά δεν θα τους περάσει!ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: