Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...

Η Ελλάς είναι Έθνος και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση απλό γεωγραφικό χώρο και χωνευτήρι φυλών όπως θέλουν να μας μετατρέψουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές του νεοταξισμού και οι εγχώριοι πολιτικοί τους υπάλληλοι, «συντηρητικοί» και «προοδευτικοί». Οι πειραματισμοί του κρατικού μορφώματος οικονομικού τύπου και πολυπολιτισμικής αντίληψης για την πολιτική διοίκηση της νέας τάξης και την ειρηνική κατάληψη της πατρίδος μας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτοί και δεν θα τύχουν ραγιάδικης αποδοχής από τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές ούτε φυσικά από την υγιή πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Έθνος σημαίνει καθαρότης κι όχι επιμειξία. Καθαρότης φυλετική, πολιτική και πολιτισμική. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η ανέχεια, η ανεργία και η πείνα των Ελλήνων για να πάρουν προτεραιότητα η οικονομική ξαρματωσιά της Ελλάδος και η παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους, τις πολυεθνικές και τη λαθρομετανάστευση. Δεν θα αφαιρέσουμε ψωμί, ψυχές και γη από τους Έλληνες, χάρισμα στους εισβολείς. Δεν θα ανεχθούμε το σχηματισμό του νέου τύπου πολίτη που θα είναι ένα καταναλωτικό, φτηνό και απροσδιόριστο ον. Ένας οικονομικός μαζάνθρωπος δηλαδή που θα υπακούει πιστά στον εισβολέα του νεοταξισμού αφού θα είναι δικό του δημιούργημα.
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτούμε φυσικά την πολιτισμική μας αλλοίωση και την ετερόκλητη άσκηση ξένων εντολών ως εγχώρια τάχα και λαϊκά αποδεκτή πολιτική εξουσία. Ο πολιτισμός μας είναι ένας, ο καθαρός και ανόθευτος Λευκός Ελληνικός Πολιτισμός και η Πίστη μας στο Θεό θα παραμείνει Ορθόδοξη και Δεδομένη. Τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα θα μείνουν ακλόνητα στη θέση τους όσο κι αν πειράζουν την υποτιθέμενη ανεκτικότητα που γυρεύουν τα «περιούσια» γεράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν τις αλλαγές σε θρησκευτικές και ιστορικές μας γραφές. Και η Μεγάλη Ελλάδα που τόσο πολύ τρέμουν όπως και τους Έλληνες Εθνικιστές θα γίνει πραγματικότητα.
Οι εχθροί του Ελληνισμού και του Εθνικισμού πασχίζουν να επιτύχουν την μετατροπή μας από ελεύθερη χώρα σε πολυεθνικό χώρο με την βοήθεια των γραικύλων πολιτικάντηδων του ντόπιου νεοταξισμού που κάθε φορά διατάζουν και απειλούν ταυτόχρονα. Είναι μια απόλυτα επιτυχημένη μεθόδευση που αποτελεί την πραγματική εικόνα του ελληνόφωνου και μηδέποτε ελληνικού πολιτικού συστήματος. Τα εγχώρια ενεργούμενα εμφανίζουν τις ξένες εντολές ως δικές τους τάχα πολιτικές αποφάσεις και δημιουργούν με την κακοδιαχείριση τα προβλήματα του τέως εθνικού μας κράτους. Και τα γνωστά γεράκια με τους τοκογλύφους τους φέρνουν τις λύσεις που τους βολεύουν. Οι δε προσωρινοί γείτονες πέριξ των συνόρων μας προσθέτουν τους λαθροεισβολείς.
Αυτή δεν είναι ελληνική πολιτική και το κράτος που την ανέχεται δεν είναι εθνικό. Δεν είναι ελληνική εθνική πολιτική η ύπαρξη και η ανοχή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών όταν η ανεργία έχει φτάσει στο 22,5% διαρκώς αυξανόμενη, όταν οι ελληνικές φυλακές διαθέτουν στην πλειοψηφία τους ξένους έγκλειστους, όταν οι επιθέσεις των λαθρομεταναστών, οι ληστείες και οι κλοπές έχουν γίνει μέγιστη μάστιγα. Δεν είναι ελληνική εθνική πολιτική η καταστροφή ελληνικών σημαιών ή η ανάρτηση ακόμη και ξένων σημαιών σε ιστορικά σημεία της πατρίδος μας. Δεν συνιστούν καθαρές ελληνικές πολιτικές οι εντολές της τρόικας για ξεπούλημα της Ελλάδος και οι γιορτές μίσους των Τούρκων στην ελεύθερη ή την υπόδουλη Ελλάδα.
Για τον Επαναστατικό Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η προάσπιση της εθνικής μας καθαρότητας ενάντια σε πάσης μορφής επιμειξία είναι πάγια πολιτική θέση και αταλάντευτη εθνική συμπεριφορά. Η καθαρότητα της ελληνικής οικογένειας είναι μια ακόμη συνεπής στάση. Αποτελεί καθαρή έκφραση της ιστορικής και φυλετικής αλήθειας πως Έλληνας είναι εκείνος που βιώνει την ελληνικότητα στο Αίμα, την Γλώσσα, το Νου και το Πνεύμα. Έλληνας είναι εκείνος που ανήκει βιολογικά στο Ελληνικό Έθνος, που μεταχειρίζεται την ελληνική γλώσσα, που σκέφτεται το καλό και την ισχυροποίηση της πατρίδας του, που έχει βαπτισθεί στα νάματα της ελληνικής παιδείας. Αυτός φτιάχνει αληθινή ελληνική οικογένεια, αυτού τα παιδιά είναι οι συνεχιστές της Ελληνικής Φυλής και αυτός είναι η Ελλάδα.
Έλληνες είναι ακόμη οι πολίτες εκείνοι που ζουν στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και τους στερούν οι δυνάστες το δικαίωμα στη μάθηση της γλώσσας και της ιστορίας με τη στέρηση ασκήσεως της Πίστης. Έλληνες είναι οι Ομογενείς μας σε αλλοτινά μέρη που προοδεύουν και καταλαμβάνουν επίζηλες θέσεις και αξιώματα αλλά το ελληνόφωνο μόρφωμα που σφετερίζεται κράτος και εξουσία τους στερούν το δικαίωμα της πολιτικής απόφασης στον τόπο που γεννήθηκαν. Έλληνες είναι κι εκείνοι που  κουβαλούν τον ελληνικό γενετικό κώδικα από τον καιρό των ελληνικών κτήσεων που κάποιοι θέλουν να ξεχαστούν από την Ελληνική Ιστορία.
Ναι λοιπόν, για το Εθνικιστικό Κίνημα, τη φύση, τη λογική και την ιστορία Ελληνικό Έθνος σημαίνει καθαρότης κι όχι επιμειξία. Η δική μας πολιτική θέση είναι η επικράτηση της Ελληνικότητας στην πολιτική διοίκηση, τον νέο πολιτισμό που θα ανατείλει στα χνάρια των προηγούμενων ένδοξων πολιτισμών, στην ανόθευτη Ελληνική Φυλή. Οι καθαρές λύσεις δίνονται από καθαρές συνειδήσεις που νοιάζονται αληθινά τα δικά τους γεννήματα και αισθάνονται βαθιά μέσα τους την Τιμή και την Εντολή να σμιλέψουν, να φυλάξουν και να τρανώσουν την Ελληνική Γη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ                                                                                                     ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: