Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Μια απάντηση στα ορφανά του Στάλιν

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια απάντηση στα ορφανά του Στάλιν
Το ΚΚΕ είναι ο πιο λυσσασμένος μηχανισμός της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης!

Μια καταγέλαστη ανακοίνωση σταλινικού τύπου, με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή είναι ο πιο λυσσασμένος μηχανισμός του συστήματος», εξέδωσε και το «τιμημένο Κουκουέ» κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξαν ο βουλευτής, τα μέλη και οι φίλοι του κινήματός μας στην αντίδραση των κατοίκων της Κορίνθου στην μετατροπή της πόλης τους σε χωματερή λαθρομεταναστών. Ιδού το σταλινικό έμεσμα των ξεπεσμένων μπολσεβίκων, που από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα βλέπουν τη βουλή με τα… κιάλια (σοβιετικού τύπου, βεβαίως-βεβαίως…):

«Τα χθεσινά γεγονότα στην Κόρινθο και άλλα που προηγήθηκαν σε διάφορες πόλεις, όπου οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής, με στρατιωτική εξάρτυση, επιδόθηκαν σε άγριες επιθέσεις και ξυλοδαρμούς μεταναστών, δίχως κανείς να συλληφθεί, επιβεβαιώνουν ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον πιο λυσσασμένο μηχανισμό του συστήματος, ο οποίος προετοιμάζεται συστηματικά, έχοντας τελικό στόχο το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος… Η δράση της Χρυσής Αυγής διαπλέκεται με μηχανισμούς στα σώματα Ασφαλείας και στον στρατό, εκφράζεται και με προβοκάτσιες κουκουλοφόρων, όπως στην επίθεση κατά της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, όπου κουκουλοφόροι, αστυνομικοί και «γνωστοί άγνωστοι», στους οποίους βρίσκονταν και στοιχεία του υποκόσμου, έδρασαν δολοφονικά με ρόπαλα, βόμβες μολότωφ, πέτρες, ακόμα και με χημικά εναντίον των συγκεντρωμένων… Ο λαός να απομονώσει την Χρυσή Αυγή και να μην ξεγελαστεί από θεατρινισμούς τύπου διανομής τροφίμων και ψευτοαγαθοεργίες, που είναι το κόλπο για να συγκινηθούν τα πολιτικά πιο ανώριμα τμήματα του λαού και της νεολαίας».

Η απάντησή μας στα υπό εξαφάνιση ορφανά του Στάλιν:

1ον) Η όλη φρασεολογία τους παραπέμπει στα… ζωολογικά ξεσπάσματα του διαβόητου εισαγγελέα των Δικών της Μόσχας, Βισίνσκυ, ο οποίος απαιτούσε «θάνατο στα λυσσασμένα σκυλιά» κ.τ.λ., όπου «λυσσασμένα σκυλιά» ήταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του οκτωβριανού πραξικοπήματος του ’17 (Ζηνόβιεφ, Κάμενεφ, Μπουχάριν, Ρύκωφ, Ράντεκ κ.λπ.).

2ον) Όσον αφορά τους «ξυλοδαρμούς μεταναστών», στους οποίους δήθεν επιδόθηκαν τα μέλη και οι φίλοι της Χ.Α., μάλλον μόνο οι γηραλέοι σύντροφοι του Περισσού τους είδαν! Αντιθέτως, την πρώτη νύχτα «φιλοξενίας» των λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες, με… αποτέλεσμα Αφγανιστάν-Πακιστάν 4-0 (τέσσερις Πακιστανοί τραυματίστηκαν και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο).

3ον) Ασφαλώς και δεν έχει καμία σχέση η Χρυσή Αυγή με τους «γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους του Συντάγματος», οι οποίοι όμως δεν είναι καθόλου άγνωστοι στα συντρόφια του Περισσού. Δικοί τους είναι, αναρχοκομμουνιστές, και τους γνωρίζουν πολύ καλά!

4ον) Ας αφήσουν οι μοσχαναθρεμμένοι κουκουέδες τα λόγια για «ψευτοαγαθοεργίες» και «θεατρινισμούς τύπου διανομής τροφίμων» της Χρυσής Αυγής, κι ας δώσουν κι αυτοί κάτι στον πενόμενο λαό. Όχι να τα τρώνε όλα οι «επαγγελματίες κομμουνιστές»!

5ον) Με δεδομένο ότι η αμερικανοσιωνιστική Νέα Τάξη- Παγκοσμιοποίηση είναι αναφανδόν υπέρ των λαθρομεταναστών και το ΚΚΕ ομοίως, προκύπτει το συμπέρασμα ότι «ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ»!ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: