Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Για τον ρατσισμό των μαύρων δεν μιλάει κανείς



Για τον ρατσισμό των μαύρων δεν μιλάει κανείς
Δηλώσεις που καταρρίπτουν τους μύθους με τους οποίους η αριστερή διανόηση και θολοκουλτούρα προσπαθεί να διαποτίσει την ελληνική κοινωνία, έκανε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρος. Ο Πατριάρχης, φιλοξενήθηκε την 20η Δεκεμβρίου 2012, στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι Γ. Πολίτης και Π. Γαβρά στη ΝΕΤ.
Σύμφωνα με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, ομιλούμε συνεχώς για τον ρατσισμό των Λευκών, αλλά υφίσταται και ο φοβερός ρατσισμός των μαύρων και μάλιστα μεταξύ τους. Ο Πατριάρχης σημείωσε πως οι αφρικανικές χώρες μαστίζονται από εμφύλιες διαμάχες, οι οποίες οφείλονται στο ρατσισμό των αφρικανικών φυλών. Τόνισε δε, πως είναι τέτοιας κλίμακας ρατσισμός, ώστε να βλέπουμε συγκρούσεις φυλών διαφορετικών χωριών ή ακόμη και διαφορετικών γειτονιών. Επισημαίνει τέλος, πως ο κάθε αφρικανός, αγαπά μόνο τη φυλή του, γι’ αυτό και έργο της εκκλησίας είναι να τον βοηθήσει να αγαπήσει και τις άλλες φυλές και τον κόσμο που τις περιβάλλει.
Οι δηλώσεις αυτές, αποτελούν ακόμη ένα πλήγμα στην ‘’πολιτική ορθότητα’’ της σύγχρονης δημοκρατίας, η οποία επιχειρεί να επιβάλλει στον Λευκό Άνθρωπο, το στίγμα του ρατσιστή, φορτώνοντάς του ενοχές, ως προς τη μεταχείριση των υπολοίπων φυλών. Επιπλέον, οι δηλώσεις αυτές, δε βγήκαν από τα χείλη κάποιου ‘’κακού’’ φασίστα, αλλά από έναν άνθρωπο της Ορθοδοξίας, ο οποίος κάθε άλλο παρά ρατσιστής μπορεί να χαρακτηριστεί.
Καθίσταται βέβαιο ότι ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, θα συγκεντρώσει την μήνι της αριστερής μεταπολιτευτικής ελίτ, η οποία επιδιώκει να εγκαθιδρύσει και στην Πατρίδα μας, μια πολυφυλετική κοινωνία. Για εκείνους τους ‘’πνευματικούς σκοταδιστές, προέχει η επιβολή των αντιφυσικών ιδεολογημάτων τους, παρά η ανάδειξη της στυγνής πραγματικότητος, η οποία καταδεικνύει τη διαφορετικότητα των φυλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: