Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Γενικό πωλητήριο στις Ένοπλες Δυνάμεις! Πουλάνε ακόμη και τη ΛΑΕΔ!

Υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη , η χώρα έχει να αγοράσει όπλα από το 2002 , σκοπός είναι να κάτσουμε στο τραπέζι σαν νικημένοι , προδότες και κλέφτες κρατάνε στα χέρια τους την αμυνα της ΕΛΛΑΔΟΣ , δεν θα τους κάνουμε το χατίρη θα τους διώξουμε όλους για να ξεβρωμίσουμε την ΕΛΛΑΔΑΡΑ .

Γενικό πωλητήριο και στις Ένοπλες Δυνάμεις! Και όπως προκύπτει απ΄ αυτό δεν γλιτώνει ούτε η ιστορική Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), στη Ρηγίλλης! Το γνωστό Σαρόγλειο Μέγαρο!

Στα έγγραφα που αποκαλύπτει το Onalert, προτείνεται η κατάργηση της ΛΑΕΔ, μαζί με άλλες υπηρεσίες,τα κτίρια των οποίων θα πουληθούν, πιθανότατα με συνοπτικές διαδικασίες!

Στην κατεύθυνση αυτή ετοιμάζεται και η αλλαγή της νομοθεσίας για τα Εθνικά Κληροδοτήματα.«Εθνικά Κληροδοτήματα» εννοούμε κάθε περιουσιακό στοιχείο που καταλήγει στο κράτος ως κληρονομιά, δωρεά ή κληροδοσία υπέρ κοινής ωφελείας. Ακόμα και σχολάζουσες κληρονομιές, τα περιουσιακά στοιχεία που καταλήγουν στο κράτος εξαιτίας έλλειψης κληρονόμου, αλλά και τις δωρεές που δεν διαχειρίζονται από το κράτος αλλά από άλλους φορείς και έχουν κοινωφελή σκοπό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Onalert σε σύσκεψη που έχει γίνει στο ΥΕΘΑ έχει συζητηθεί η πώληση των εκτάσεων του Ναυτικού Νοσοκομείου , του ΝΙΜΤΣ και ψάχνουν φόρμουλα για το πολυκατάστημα ΑΤΤΙΚΑ ώστε να περάσει στην κυριότητα του Υπουργείου Οικονομικών για να εκποιηθεί για εξισορρόπηση των χρεών του ΜΤΣ.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ




ΠΗΓΗ

                ΑΠΟ   Stergios

Δεν υπάρχουν σχόλια: