Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Είναι οι Εβραίοι εξυπνότεροι;



Η απονομή του βραβείου Νόμπελ ξεκίνησε το 1901 για επιτεύγματα στην Φυσική, την Χημεία, την Ιατρική, την Λογοτεχνία και την Ειρήνη. 

Από το 1969 ξεκίνησε το βραβείο Οικονομίας. Μέχρι σήμερα το βραβείο έχει απονεμηθεί σε 800 άτομα από τα οποία τουλάχιστον το 20% ήταν εβραϊκής καταγωγής παρόλο που οι Εβραίοι αποτελούν το 0,2% του πληθυσμού του πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Εβραίοι έχουν κερδίσει και τα 6 βραβεία. Άρα είναι ικανότεροι σε όλες τις επιστήμες. Ο πρώτος Εβραίος που κατέκτησε βραβείο ήταν ο Adolf von Baeyer και ήταν το βραβείο της Χημείας το 1905.

Τα βραβεία Νόμπελ καταδεικνύουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι κάτι το τρομακτικό συμβαίνει με τους Εβραίους στον πλανήτη Γη.

Είτε οι Εβραίοι είναι εξυπνότεροι από τους υπόλοιπους λαούς, άρα δίκαια κερδίζουν τα βραβεία λόγω του υψηλού δείκτη νοημοσύνης τους ή μας έχουν εξαπατήσει εδώ και εκατοντάδες χρόνια μέσω του ελέγχου του χρήματος και δημιουργούν διάφορα βραβεία ώστε να νομίζουμε εμείς οι ηλίθιοι ότι πράγματι είναι εξυπνότεροι και δίκαια πρέπει να κυβερνήσουν την ανθρωπότητα χωρίς εκλογές εφαρμόζοντας το Ταλμούδ σε όλη την ανθρωπότητα.

Ακολουθεί ο κατάλογος με τους Εβραίους που κέρδισαν Νόμπελ και σε ποιο τομέα.Η πηγή είναι η Wikipedia..
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: