Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πακτωλός χρημάτων στα καθεστωτικά ΜΜΕ από το κράτος: “Λεφτά υπάρχουν”!



Για να συντηρηθεί το υπάρχον πολιτικό-οικονομικό status quo, ήτοι για να παραμείνει όρθιο το Καθεστώς της ρεμούλας και της σαπίλας, επιβάλλεται να βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση ο μηχανισμός προπαγάνδας του. Η ορχήστρα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οφείλει να παίζει ασταμάτητα, στο ρυθμό που θα δίνει ο μαέστρος-κράτος. Η σχέση μεταξύ Καθεστώτος και μέσων ενημέρωσης, είναι φυσικά αμφίδρομη: το Καθεστώς μοιράζει χρήμα και υμνείται, τα μέσα ενημέρωσης λαμβάνουν χρήμα και υμνούν.
Δόθηκε στη δημοσιότητα, ο πίνακας χορηγιών του ΟΠΑΠ για το έτος 2012. Η μελέτη του πίνακα αυτού, αναδεικνύει το μέγεθος της εξάρτησης των μέσων ενημέρωσης από το Κράτος. Αποδεικνύει επίσης με τον πλέον εμφατικό τρόπο, που οφείλεται η στοχοποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από σύσσωμο τον δημοσιογραφικό κόσμο. Τα ποσά τα οποία αναγράφονται στον πίνακα, δεν αφορούν διαφημιστικές δαπάνες του Οργανισμού, αλλά χορηγίες προς τα μέσα ενημέρωσης.
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ, έλαβε την ευγενική χορηγία του 1.000.000 ευρώ! Προφανώς αυτή είναι η καθεστωτική επιβράβευση του τηλεοπτικού σταθμού από το Καθεστώς, για την πολιτιστική διαπαιδαγώγηση του Ελληνικού Λαού, μέσω των τουρκικών σειρών…
Οι εφημερίδες ‘’Έθνος’’ και ‘’Ημερησία’’, οι οποίες ανήκουν στον όμιλο Έθνος-Ημερησία-ego.gr (με τον οποίο μάλιστα ο ΟΠΑΠ βρίσκεται σε μακροχρόνια αντιδικία), έλαβαν το ευτελές ποσό των 750.000 ευρώ!
Η τηλεόραση και η ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ, εισέπραξε την χορηγία των 400.000€ και άλλες 100.000€ έλαβε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ενώ στον ίδιο δημοσιογραφικό όμιλο, ανήκει η εφημερίδα ‘’Καθημερινή’’ με 300.000€ και η Metropolis 65.000€.
Η εφημερίδα ‘’Real news’’ και η ιστοσελίδα real.gr, έλαβαν 350.000 και 150.000 αντίστοιχα. Η zougla.gr εισέπραξε 150.000 και η εφημερίδα ‘’Τα Νέα’’ 100.000. Το site του κυρίου Ευαγγελάτου επιχορηγήθηκε με 80.000€ και 70.000 το αντίστοιχο του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη.
Η ναυαρχίδα της αριστερίστικης ενημέρωσης ‘’Αυγή’’, εισέπραξε από το καπιταλιστικό Καθεστώς 100.000 ευρώ. Το ίδιο ποσό έλαβε το επίσημο όργανο του Κομμουνιστικού κόμματος, η φυλλάδα των πακιστανών (οι Έλληνες τους πήραν γραμμή) προλετάριων ‘’Ριζοσπάστης’’… Αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως το Καθεστώς ‘’κυνηγά’’ ακόμη τον κύριο Καρατζαφέρη, χορηγώντας του το ασήμαντο ποσό των 102.000 ευρώ…
Δίχως υπερβολή, μπορούμε πλέον να αναφωνήσουμε: ‘’είναι πολλά τα λεφτά Άρη’’! Τελικώς, καθίσταται σαφές πως λεφτά υπάρχουν, αλλά προορίζονται για τα πιστότερα σκυλιά του Καθεστώτος της Προδοσίας και της διαφθοράς, για τους πραγματικούς πραίτορές του. Ο Ελληνικός Λαός, νέοι και ηλικιωμένοι, άνεργοι και βιοπαλαιστές μπορούν να συνεχίσουν να λιμοκτονούν, την ώρα που τα καλοπληρωμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης θα σφυρίζουν στο ρυθμό που επιβάλλει η εκάστοτε κυβέρνηση.
Την επόμενη φορά, κατά την οποία οι στρατευμένοι και ξεπουλημένοι στο Καθεστώς κονδυλοφόροι, θα τολμήσουν να πιάσουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή, θα ήταν φρόνιμο, να κοιτάξουν τον καθρέφτη για να αντικρίσουν τις χρυσοπληρωμένες εταίρες ενός Καθεστώτος, το οποίο επί τέσσερις δεκαετίες σφίγγει τη θηλιά γύρω από το λαιμό ενός ολόκληρου Έθνους. Και τώρα φιλελεύθερες και μαρξιστικές παλλακίδες του συστήματος, σιωπή! Ξέρουμε τι κάνατε και το 2012!
ΥΓ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗ Ή ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: