Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΖΕΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!


ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ '21, ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΩΝ!
Σε τούρκικα χέρια περνούν και άλλες τρεις μαρίνες της χώρας μας. Ο τουρκικός όμιλος Doguş με την θυγατρική εταιρεία D-Marin εξαγόρασε το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ελληνικής εταιρείας MedMarinas.
Mε αυτό τον τρόπο οι μαρίνες της Ζέας, της Κέρκυρας και της Λευκάδας περνούν σε τούρκικα χέρια.
H D. Marin είναι η ίδια εταιρεία που τον προηγούμενο μήνα είχε εξαγοράσει το 50% της Μαρίνα Φλοίσβου.
H συμφωνία προβλέπει την εξαγορά της MedMarinas η οποία ανήκει στον όμιλο «Κυριακούλης» που είχε στην κατοχή τους τις τρεις αυτές μαρίνες. Η μαρίνα της Κέρκυρας διαθέτει 1785, της Λευκάδας 900 και της Ζέας 670 θέσεις ελλιμενισμού.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Doğuş Χουσνού Ακχάν ανακοίνωσε πως «με τη συμφωνία αυτή κάναμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την επέκταση της εταιρείας μας στην ανατολική Μεσόγειο και την Αδριατική και τώρα διαθέτουμε την μεγαλύτερη δυνατότητα ελλιμενισμού σε όλη αυτή την περιοχή».
Η ανακοίνωση καταλήγει «είμαστε περήφανοι που στα διεθνή ύδατα κυματίζουμε την τουρκική σημαία»!
 
onalert.gr
ΠΟΥ' ΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!!!
ΠΟΥ' ΣΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΤΗΝΟΜΟΓΓΟΛΩΝ!!!
Αυτή είναι η "ανάπτυξη" που ευαγγελίζονται τα καθάρματα οι μνημονιοδούλοι!
Ξεπούλημα των πάντων ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!!!
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!                                                                                             ΠΗΓΗ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: