Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Eρυθρόμαυρη Συμμαχία: "Το ελληνικό Έθνος είναι πτωχευμένο σε όλα τα επίπεδα"!

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία επιτίθεται κατά της Ελλάδας εκ νέου σήμερα με αφορμή την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ότι θα εγκαινιάσει νέες Τοπικές σε Κορυτσά, Χειμάρρα, Δέλβινο και Τεπελένι και μάλιστα υποστηρίζει την ... φυλετική υπεροχή των Αλβανών έναντι των Ελλήνων: "Το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο  φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια, και δεν έχει τίποτα κοινό με το πτωχευμένο πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά, ηθικά αλλά και σε εθνικό και διεθνή επίπεδο Ελληνικό Έθνος"!.
Ο γραμματέας των Ερυθρόμαυρων εθνικιστών για τις Εξωτερικές Σχέσεις, Lisen Bashkurti, χαρακτηρίζει την Ελλάδα "Αποτυχημένο κράτος" και είπε ακόμα τα εξής εμετικά: "Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προειδοποιεί τους Έλληνες να μην τολμήσουν να εξαπλώσουν τις ναζιστικές μεταστάσεις εντός των πολιτικών συνόρων του αλβανικού κράτους, διότι θα τους κάνει να θυμηθούν την τραγική απώλεια στη μάχη του Λεκούρσι (Λυκαβηττού) στις αρχές του περασμένου αιώνα, τα κόκκαλα που άφησαν στα εδάφη μας οι Έλληνες φασίστες (!!!) του Μεταξά κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και την αποτυχία των ελλήνων μοναρχοφασιστών στην Νότια Αλβανία το 1949».
«Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία ενημερώνει τους Έλληνες ναζί της Χρυσής Αυγής πως το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο  φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια, και δεν έχει τίποτα κοινό με το πτωχευμένο πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά, ηθικά αλλά και σε εθνικό και διεθνή επίπεδο Ελληνικό Έθνος. Οι Έλληνες ναζί δεν μπορούν να μεταφέρουν την αποτυχία του κράτους τους στα αλβανικά εδάφη και στις σχέσεις με την Αλβανία», καταλήγει ο Bashkurti. .
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προσθέτει πως αν κερδίσει τις εκλογές, στην πολιτικο-διπλωματική ατζέντα της σε εθνικό και διεθνή επίπεδο θα εντάξει την επίλυση του «ζητήματος της Τσαμουριάς» «ως ένα δίκαιο και νόμιμο ζήτημα του αλβανικού έθνους. Την ντροπή του υπάρχοντος κοινοβουλίου που δεν εγκρίνει το ψήφισμα για την Τσαμουριά, θα εγκρίνει το επόμενο αλβανικό κοινοβούλιο με τους ερυθρόμαυρους ψήφους» αναφέρει το δελτίο τύπου.
Πώς να μην πούμε ότι δικαιώνεται ο Γέροντας της Ορθοδοξίας Παΐσιος στα λόγια του για την Βόρειο Ήπειρο:
«Μὴ φοβάστε. Ἐσᾶς θὰ σᾶς ἐλευθερώσουν κάτι παλαβοί· ἀπὸ μέσα καὶ ἀπὸ ἔξω. Παλαβοὶ μὲ τὴν καλὴ ἔννοια, δηλαδὴ παλικάρια. Αὐτοὶ δὲ θὰ καταλαβαίνουν ἀπὸ πολιτικές, καὶ θὰ μποῦν μέσα νὰ βοηθήσουν. Οἱ πολιτικοὶ θὰ τὸ χαροῦν κι αὐτοὶ κατὰ βάθος, ἀλλὰ αὐτοὶ δεσμεύονται καὶ δὲν μποροῦν νὰ ἐνεργήσουν. Οἱ ἄλλοι θὰ τὸ δεχτοῦν. Ἔ! ἀφοῦ ἔγινε τώρα, ἔγινε, θὰ ποῦν. Μὴ φοβάστε. Λειτουργοῦν καὶ οἱ πνευματικοὶ νόμοι. Πόνος εἶναι αὐτός. Μιὰ οἰκογένεια εἴμαστε καὶ μᾶς χώρισαν. Σὰν νὰ λένε, αὐτὰ τὰ παιδιὰ νὰ πᾶνε χώρια ἀπὸ τοὺς ὑπόλοιπους. Πονάει αὐτό! Τόσες φορὲς τὴν ἐλευθερώσαμε τὴ Βόρεια Ἤπειρο, τόσα αἵματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δὲ θὰ πᾶ πᾶν χαμένα ὅλα αὐτά».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: