Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Μαντέλας.......






ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Βγήκαν όλα τα παγκόσμια κοράκια της τοκογλυφίας και της πουστιάς  να εκφράσουν την λύπη τους για τον χαμό του Μαντέλα. Τι αφήνει πίσω του ο "δημοκράτης" Μαντέλας;;; Αφήνει μια φοβερή ανάπτυξη. Αφήνει aids, βιασμούς, δολοφονίες και φτώχεια.

Θετικά στον HIV το 28% των κοριτσιών στη Νότια Αφρική! Κορίτσια στη Νότια Αφρική έχουν AIDS πριν προλάβουν να τελειώσουν το σχολείο. Στη Νότια Αφρική έχουν καταγραφεί 6 εκατομμύρια άτομα θετικά στον ιό HIV όταν ο συνολικός πληθυσμός της β χώρας είναι περίπου 50 εκατομμύρια. Το φοβερό της όλης κατάστασης είναι ότι πολλά ανήλικα κορίτσια  από τα 12 έτη τους να παντρεύονται ηλικιωμένους άνδρες που είναι θετικοί στον ιό, καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι αν έρθουν σε σεξουαλική επαφή με παρθένα θα γιατρευτούν!!!! Μιλάμε για τραγικά πράγματα.  Στη Νότια Αφρική το 2010-2011 καταγράφηκαν πάνω από 56.000 βιασμοί ή περίπου 154 την ημέρα, διπλάσιοι από όσους καταγράφονται (επίσημα τουλάχιστον) στην Ινδία. Ακολουθεί η Σουηδία...της χαζοευρώπης.


Τα στατιστικά στοιχεία  που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν όσο  και η αγριότητα των φόνων. Χιλιάδες λευκοί κάτοικοι της Νοτίου Αφρικής έχουν σκοτωθεί από τότε που ο Mandela ήρθε στην εξουσία - αριθμός διπλάσιος από εκείνο των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους. Σχεδόν 90 άνθρωποι δολοφονούνται στην Ν.Αφρική καθημερινά! Και δεν είναι μόνο ο αριθμός των νεκρών, αλλά η ακραία βία που έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο φόβο στην λευκή κοινότητα. Παιδιά να δολοφονούνται μαζί με τους γονείς τους, μια οικογένεια να πεθαίνει από ασφυξία με πλαστικές σακούλες και αμέτρητους βάναυσους βιασμούς ηλικιωμένων γυναικών και μικρών παιδιών.
Η Νότια Αφρική κατά την εποχή του Απαρτχάιντ δεν ήταν το φρικτό κράτος που περιέγραφαν τα συστημικά  άθλια ΜΜΕ. Σίγουρα δεν ήταν τέλειο κράτος δικαίου, όμως στην διάρκεια της δεκαετίας του 1980 είχε μπει σε μια πορεία δημοκρατικοποίησης και ισότητας για όλους. Aυτό δεν άρεσε....

Εκείνο όμως που προτιμούν να ξεχνούν όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» λευκοί, είναι ότι ο Μαντέλα και οι συναγωνιστές του στο «Αφρικανικό Εθνικό Κογκρέσο» (ANC) είναι κομμουνιστές. Ο ίδιος ο Μαντέλα είχε γράψει ένα εγχειρίδιο με τίτλο «Πώς να γίνεις καλός κομμουνιστής».  «Κάτω από μια Κομμουνιστική Κυβέρνηση, η Νότια Αφρική θα είναι η χώρα της αφθονίας. Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα θα σταματήσουν να υπάρχουν μόνο για τους λευκούς. Θα είναι εξ' ίσου μοιρασμένα σε λευκούς και μη-λευκούς».

Ο Μαντέλα δεν συνελήφθη για τις ιδέες του, αλλά γιατί είχε στην κατοχή του 210.000 χειροβομβίδες, 48.000 νάρκες προσωπικού και 1.500 ωρολογιακές βόμβες, που θα χρησιμοποιούσε εναντίον αθώων πολιτών για την κυριαρχία του Κομμουνισμού.. Έτσι, όταν απελευθερώθηκε το 1991, η πρώτη φωτογραφία που έβγαλε ήταν με τον λευκό αρχηγό του Κομμουνιστικού Κόμματος της Νοτίου Αφρικής Τζο Σλόβο, ενώ η πρώτη χώρα που επισκέφθηκε επίσημα ήταν η Κούβα του Κάστρο.

Επίσης η γυναίκα του, Γουίνι Μαντέλα είχε δηλώσει κάποτε: «Η Νότια Αφρική θα απελευθερωθεί μόνο με τα κολιέ και τα σπίρτα». Για όσους δεν ξέρουν, τα «κολιέ» είναι μια μέθοδος κατά την οποία περνάς από το κεφάλι κάποιου, δύο-τρεις σαμπρέλες αυτοκινήτου για να τον ακινητοποιήσεις και μετά τον περιχύνεις με βενζίνη και τον καις.

Έτσι, από το 1994, που ο Μαντέλα και οι μαύροι προοδευτικοί φιλελεύθεροι κομμουνιστές του ANC ανέβηκαν στην εξουσία, έχουν δολοφονηθεί πάνω από 10.000 λευκοί με την μέθοδο των κολιέ. Οι αιμοσταγείς ανθρωποφάγοι της Νοτίου Αφρικής τον Απρίλιο του 2010 δεν δίστασαν να δολοφονήσουν τον αρχηγό του κινήματος για τα δικαιώματα των λευκών, Eugene Terre' Blanche. Δολοφονημένος άγρια με τρόπο ύπουλο και δειλό, φρικτά ακρωτηριασμένος, κατακρεουργημένος, την ώρα του ύπνου του από δύο μαύρους.
 
Παράδειγμα για τις προοδευτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο αποτελεί ο Νέλσον Μαντέλα, μας λέει ο άθλιος Παπανδρέου! Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι παίζει;;;;; Κλίντον, Ομπάμα, Μέρκελ, Κάμερον, Μπόνο τραγουδιστής των U2 και τσιράκι της Νέας τάξης Πραγμάτων και  Σόρος θα κλάψουν τον Μαντέλα! 

Tι κοινό στοιχείο έχουν  όλοι αυτοί μεταξύ τους;; Είναι σοσιαλοφασίστες! 

Μια Ν.Αφρική που ξεπούλησε τα πάντα στους τοκογλύφους. Ισραήλ ( πλάτες της Αμερικής) και Κίνα παίζουν χωρίς αντίπαλο. Εμπόδιο;; Εμπόδιο ήταν είναι  οι περίεργοι λιγοστοί Λευκοί.....που σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου.
 http://chaos-crisis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7044.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: