Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Κομπίνα εκατομμυρίων από συνδικαλιστές των ΕΛ.ΤΑ. - Καμία λέξη για το κόμμα στο οποίο ανήκουν


   
Κομπίνα εκατομμυρίων από συνδικαλιστές των ΕΛ.ΤΑ. - Καμία λέξη για το κόμμα στο οποίο ανήκουν
Παράνομες επιχορηγήσεις 28 εκατ. ευρώ εντόπισε η οικονομική αστυνομία
Μία μεγάλη κομπίνα που είχαν στήσει συνδικαλιστές των ΕΛΤΑ, μέλη της Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ), κατάφερε να εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας έπειτα από φορολογική έρευνα εντόπισε μεγάλες παρατυπίες στις επιχορηγήσεις & ενισχύσεις της Ομοσπονδίας (εισροές χρημάτων), αλλά και οικονομικές ατασθαλίες στις εκροές χρηματικών ποσών για έξοδα κίνησης, ταξίδια, αποζημιώσεις κ.ά. δαπάνες, από μέλη της.
Το ποσό μάλιστα φτάνει τα 28.000.000 ευρώ και αφορά την χρονική περίοδο 2007-2010. Ήδη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ είναι πέντε μέλη της συνδικαλιστικής οργάνωσης, ενώ ο εισαγγελέας ερευνά και πιθανή εμπλοκή μελών της διοίκησης των ΕΛΤΑ. Μάλιστα όπως έδειξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για 7 εκατομμύρια ευρώ δεν υπάρχει ούτε ένα παραστατικό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι συνολικά 463 εντολές πληρωμής για αποζημίωση ταξιδιών εντός της Ελλάδας και στο εξωτερικό, ποσού (228.115,59) ευρώ, δεν συνοδεύονται από κανένα παραστατικό αποδεικτικό τόσο της πραγματοποίησης όσο και του συνολικού πραγματικού κόστους των ταξιδιών. Από τα παραστατικά των ταξιδιών που ελέχθησαν, για τις περιπτώσεις που προκύπτουν οι ημερομηνίες τέλεσης αυτών, μέλη της Ομοσπονδίας φαίνεται να έχουν λάβει και παραπάνω αποζημίωση ύψους (23.264) ευρώ, σε σχέση με την προβλεπόμενη, για ημερησία δαπάνη, διαμονή και διανυθέντα χιλιόμετρα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση με τα αποτελέσματα της έρευνας, έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Επιπλέον, διαπιστώθηκαν οικονομικές ατασθαλίες στις εκροές χρημάτων από την Ομοσπονδία προς τα μέλη της, οι οποίες αφορούσαν κυρίως σε έξοδα κίνησης, ταξίδια, αποζημιώσεις και άλλες δαπάνες.
Ο Λαϊκός σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δικαιώνεται για μια ακόμη φορά... Πολλές φορές στο παρελθόν μέσα από κείμενα, συνεντεύξεις και καταγγελίες είχαμε στηλιτεύσει την αμαρτωλή κάστα των συνδικαλιστών, αυτών που απαξίωσαν τους αγώνες των Ελλήνων εργαζομένων, αυτών των κρατικοδίαιτων τρωκτικών που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η τσέπη τους και να μην δουλέψουν ποτέ στην ζωή τους.
Η μεγάλη πλειοψηφία των εργατοπατέρων κατέληξαν με αξιοζήλευτα περιουσιακά στοιχεία και καταλαμβάνοντας βουλευτικούς και υπουργικούς θώκους.
Σήμερα η αριστερά σιωπά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απορροφήσει την μεγάλη πλειοψηφία αυτών των τρωκτικών που προέρχεται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ βαπτίζοντας τους στην «νομιμότητα» της κολυμβήθρας του Σιλωάμ που έχει στήσει η Κουμουνδούρου.
Δυστυχώς για τα κόμματα της κλεπτοκρατίας ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει ότι όλα αυτά τα λαμόγια είναι γεννήματα του τέρατος της μεταπολίτευσης και της διαχείρισης των μέχρι τώρα εξουσιαστών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: