Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μια φορά προδότες, πάντοτε προδότες - Κατά της ελληνικής βοήθειας στην Κύπρο το αντεθνικό ΚΚΕ


     
Πιστοί στην αντεθνική τους δράση η οποία εκδηλώνεται διαχρονικά από την ίδρυσή του ΚΚΕ μέχρι σήμερα, οι μπολσεβίκοι τάσσονται αναφανδόν ενάντια στην αποστολή ελληνικής βοήθειας στην Κύπρο, ακόμη κι αν αυτή εκφράζεται αδύναμα, μέσα από τις αποστολές του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ.
Αφορμή για την δήλωση εκ μέρους του ΚΚΕ, αποτέλεσε η απόφαση μια φρεγάτα και ένα υποβρύχιο του Πολεμικού μας Ναυτικού να πλεύσουν στα νερά της ανατολικής Μεσογείου, στα πλαίσια ειρηνευτικής αποστολής της UNIFILτου ΝΑΤΟ. Την συγκεκριμένη κίνηση, παρουσιάζει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ως συγκεκαλυμμένη απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις.
Παρά λοιπόν το γεγονός πως η συγκυβέρνηση των υποτακτικών αφήνει απροστάτευτη την Κύπρο έναντι της τουρκικής επιθετικότητας, το κομμουνιστικό κόμμα σπεύδει να ταχθεί ενάντια στην οποιαδήποτε συμβολή στην υπεράσπιση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Μεγαλόνησο, φτάνοντας μέχρι του σημείου να διακηρύξει πως κάθε βοήθεια «είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων»!
Εις ότι αφορά δε, την επίδειξη τουρκικής προκλητικότητας, η θέση του ΚΚΕ είναι ενδεικτική του «πατριωτισμού» της ηγεσίας του: «η κατάσταση περιπλέκεται από την στάση της Τουρκίας, η οποία αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου και της Ελλάδας, όπως αυτά προβλέπονται με βάση το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας». Αντιθέτως, μια σθεναρή ελληνική απάντηση κατά τα ορφανά του Μαρξ «αποκαλύπτει τους κινδύνους εμπλοκής της χώρας σε πολεμικές περιπέτειες, πέρα και μακριά από τα συμφέροντα των εργαζομένων»!
Η προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Ελληνισμού, αποτελεί για το ΚΚΕ κίνδυνο εμπλοκής σε πολεμική περιπέτεια. Καμία έκπληξη από μια παράταξη που επιδίωξε και πέτυχε τον ξεριζωμό των Ελλήνων από τις πατρογονικές εστίες της Ιωνίας, από μια παράταξη που αιματοκύλισε την Ελλάδα τάζοντας στα βαλκανικά της συντρόφια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη.
Σε αντίθεση με τη Χούντα Σαμαρά και τις δυνάμεις της Αριστεράς που στρέφουν προδοτικά την πλάτη στην Κύπρο, ενθαρρύνοντας την αδιαλλαξία και προκλητικότητα της Άγκυρας, η θέση της Χρυσής Αυγής είναι πάγια, εκπεφρασμένη από τον Αρχηγό της: Άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ, εκμετάλλευση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και εφαρμογή του δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος - Κύπρου. Εθνική πολιτική για μια μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: