Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ: Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΗΠΑ,ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…..




ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ CIA


Όμως ο φόβος του για έναν επερχόμενο πόλεμο στην Ευρώπη τον οδήγησε στην απόφαση να αποκαλύψει στον κόσμο το πως λειτουργούν τα ΜΜΕ που στην ουσία δεν είναι παρά εταιρείες που ανήκουν στην άρχουσα οικονομικά τάξη, η οποία και  τα ελέγχει.



Capturjhk

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π


Ο γερμανός δημοσιογράφος Udo Ulfkotte τ.εκδότης μιας μεγάλης γερμανικής εφημερίδας έδωσε αυτήν την εβδομάδα μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Russia Today, επ΄ευκαιρία της εκδόσεως του τελευταίου του βιβλίου  Gekaufte Journalisten (εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι).
Σε αυτό του το έργο περιγράφει διεξοδικά τη χειραγώγηση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων από τις αμερικανικές  υπηρεσίες πληροφοριών και κυρίως πως η  Frankfurter Allgemeine Zeitung λειτουργεί «ως μια πόρνη των συμφερόντων της Washington ποδηγετώντας τους αναγνώστες της προς εύνοια των ΗΠΑ» δια πολλαπλών οργανώσεων που χειρίζεται η Washington,όπως τις Atlantic Bridge,την Τριμερή Επιτροπή , τη γερμανική  Marshall Found, το Αμερικανικό Συμβούλιο στη Γερμανία  , το AspenInstitute κλπ. ..





Livre-6a93c

Αυτές οι πληροφορίες ήταν έκτοτε επιβεβαιωμένες από τον Willy Wimmer τ.Γραμματέα του Υπ.Άμυνας της Γερμανίας ο οποίος κατηγόρησε το αμερικανικό Yπ.Εξωτερικών  ότι παρεμβαίνει  στον γερμανικό τύπο.

Ο Udo Ulfkotte, πρώην εκδότης μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, την Frankfurter Allgemeine Zeitung, παραδέχθηκε δημόσια ότι  δουλεύει για τη CIA. 

Όμως ο φόβος του για έναν επερχόμενο πόλεμο στην Ευρώπη τον οδήγησε στην απόφαση να αποκαλύψει στον κόσμο το πως λειτουργούν τα ΜΜΕ που στην ουσία δεν είναι παρά εταιρείες που ανήκουν στην άρχουσα οικονομικά τάξη, η οποία και  τα ελέγχει.



10_3076622657_9464f878c0_b
Υπήρξα δημοσιογράφος για περίπου 25 χρόνια και εκπαιδεύθηκα στο πως να λέω ψέματα, να προδίδω και να μην λέω την αλήθεια στο κοινό” δήλωσε ο Ulfkotte στο δορυφορικό κανάλι Russia Today. 
“Έτυχα της υποστήριξης της Κεντρικής Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της CIA. Γιατί; Διότι είμαι φιλοαμερικάνος.”
“Τώρα τα Γερμανικά και Αμερικάνικα ΜΜΕ προσπαθούν να φέρουν τον πόλεμο στους λαούς της Ευρώπης, να φέρουν τον πόλεμο στη Ρωσία. Είναι ταξίδι χωρίς επιστροφή και τότε θα έρθω αντιμέτωπος με τον εαυτό μου και θα πω ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα στο παρελθόν, να χειραγωγώ τους ανθρώπους και να κάνω αντιρωσική προπαγάνδα.”
Δεν ήταν σωστό ούτε αυτό που κάνουν οι συνάδελφοί μου και που έκαναν και στο παρελθόν. Δωροδοκούνται για να προδίδουν τον κόσμο όχι μόνο στη Γερμανία αλλά σε όλη την Ευρώπη…Φοβάμαι πολύ ότι θα έχουμε ένα νέο πόλεμο στην Ευρώπη, και αυτή η κατάσταση είναι πολύ δυσάρεστη… Ο πόλεμος ποτέ δεν έρχεται από μόνος του , υπάρχουν πάντα κάποιοι άνθρωποι που πιέζουν για πόλεμο και αυτοί δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, είναι και οι δημοσιογράφοι….Capture.ioiuu
Προδώσαμε τους αναγνώστες μας, μόνο για να εξωθήσουμε σε πόλεμο…Δεν θέλω άλλο πια να κάνω αυτό το πράγμα..Βαρέθηκα με αυτήν την προπαγάνδα. Ζούμε σε μια δημοκρατία της Μπανανίας και όχι σε μια δημοκρατική χώρα με ελευθερία του Τύπου.” 
 Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη,  εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη.
“Πιστεύω ότι αυτό είναι η περίπτωση ιδιαίτερα για τους Βρετανούς  και Ισραηλινούς δημοσιογράφους που έχουν μια πολύ στενή σχέση με αυτές τις υπηρεσίες. Βέβαια είναι και οι Γάλλοι δημοσιογράφοι…οι δημοσιογράφοι από Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία , Ταιβάν, Iορδανία…..αλλά και σε πολλές άλλες χώρες”





Πηγή                                     
   ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ        ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: