Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Αν προσέχαμε πριν 17 χρόνια τα «προφητικά» λόγια του Γέροντος Νεκταρίου.




Έπεσε στα χέρια μου τις ημέρες αυτές, ένα μικρό βιβλιαράκι του 1997 αποτελούμενο από 24 σελίδες με τον τίτλο «ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» του Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Μουλατσιώτη. Ειλικρινά ανατρίχιασα με όσα αναφέρει ο Γέροντας Νεκτάριος από το 1997 στο βιβλιαράκι αυτό και το οποίο όπως γράφει στο οπισθόφυλλο κυκλοφόρησε δωρεάν σε 200.000 αντίτυπα και στάλθηκε προς όλους τους Αρχιερείς, τους πολιτικούς και κοινοποιήθηκε στον λαό.
Δεν γνωρίζω τους λόγους τότε, γιατί οι κληρικοί μας, οι Αρχιερείς μας, οι πολιτικοί μας και ο λαός δεν αντέδρασαν τότε… Αντιδρούν σήμερα και εκ των υστέρων που είναι πλέον αργά. Ο Γέροντας Νεκτάριος έβλεπε την φωτιά που ερχόταν να κάψει το σπίτι μας και φώναζε προφητικά από τότε για το κακό που έρχεται και θα βρει την Πατρίδα μας. Σήμερα όσοι φωνάζουν, ακούγονται μόνο σαν φωνές και ουρλιαχτά ανθρώπων που ζεματίζονται από το κάψιμο της φωτιάς που έφτασε πλέον στα σπίτια μας, αλλά είναι αργά… Πόσο σοφά γράφει ο Γέροντας Νεκτάριος το 1997; «…Θέλοντας να μη φέρω ευθύνη και να ελέγχομαι από την συνείδησή μου ότι συνέβαλα με την σιωπή μου, ενώ έβλεπα να επιχειρείται, η πνευματική υποδούλωση του Έθνους και της Εκκλησίας μας έναντι κάποιων πακέτων Ντελόρ, αναγκάζομαι να σας τα γράψω αυτά Ελληνικέ Λαέ…»
Ας δούμε όμως μερικά εκ των οποίων μας ενημέρωνε ο Γέροντας προφητικά από το 1997.


Έγραφε ο Γέροντας τότε:

«ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ (1997):
α. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
β. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ
γ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ
δ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ε. ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΧΑ

Ενώ έχουν φθάσει οι Κοινοτικές εντολές στην Ελλάδα μας, περί καταργήσεως της Ελληνικής Σημαίας, του Εθνικού Ύμνου, των Εθνικών εορτών, της Ελληνικής Ιστορίας και της καταργήσεως της Ορθοδοξίας ως επισήμου θρησκείας, δεν τολμούν οι πολιτικοί μας να τα πουν στον Λαό μας, στην κατάλληλη δε στιγμή θα μας τα γνωστοποιήσουν. Αφού πρώτα μας δέσουν καλά-καλά με τις διάφορες Συνθήκες (Σήμερα 2014 τα λέμε μνημόνια), θα μας πουν μετά ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, διότι τους πιέζει η Ενωμένη Ευρώπη. (Βλέπε μικρό τεύχος «ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ» Β’ Έκδοση, Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη 1997).

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ (1997)

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί απεφάσισαν (Ο Γέροντας Νεκτάριος γράφει αυτά το 1997), η Ενωμένη Ευρώπη να εορτάζει στο εξής το Πάσχα σε μία ημερομηνία. Εδιάλεξαν δε την ημερομηνία του Παπικού Πάσχα. Όταν δε οι Έλληνες Βουλευτές αντέδρασαν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ειρωνευτικά και χαμογελώντας τους είπαν: “είναι πλέον η ημερομηνία του Πάσχα Κοινοτική εντολή. Δεν μας ενδιαφέρει εάν εσείς είστε Ορθόδοξοι. Στην Ενωμένη Ευρώπη όλα θα είναι κοινά”.
Βλέπουμε ξεκάθαρα εδώ, ότι η αλλαγή του Πασχαλίου είναι Κοινοτική έντολή. Ο Πάπας διατάζει κι εμείς εφαρμόζουμε. Ο Οικουμενισμός είναι τελικά Κοινοτική εντολή. Στην κατάλληλη στιγμή οι πολιτικοί μας θα τα εφαρμόσουν στην πράξη, μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά. (Βλέπε μικρό τεύχος «ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ» Β’ Έκδοση, Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη 1997).

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (1997)

Ας αναλογιστούμε ότι η χώρα μας είναι ένα Έθνος που δεν είναι ομοιογενές μ  ἐκείνους, έχει δηλαδή μια ιδιαιτερότητα, ότι είναι ανάμεσα σε 15 Ευρωπαϊκές χώρες (1997) η μόνη Ορθόδοξη χώρα και συνεπώς με την τελική ένωση θα αποτελούμε μια μειονοτική επαρχία 10.000.000 Ελλήνων Ορθοδόξων έναντι 340.000.000 καθολικών, δηλαδή θα εμαστε σαν πολίτες δευτέρας η τρίτης κατηγορίας. Αναλογισθήκαμε λοιπόν τι θα επακολουθήσει για το Έθνος και την Εκκλησία μας; Επί τόσους αιώνες δεν μπόρεσαν να καταστρέψουν οι εχθροί μας την Ορθοδοξία και την Ελλάδα. Σήμερα χρησιμοποιούν ως Δούρειο Ίππο, την ένωση αυτή, για να αφομοιώσουν χωρίς κανείς να το καταλάβει, την Ορθοδοξία και την Πατρίδα μας! (Βλέπε μικρό τεύχος «ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ» Β’ Έκδοση, Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη 1997).

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΩΤΑΤΑΙ, Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Η Ο ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ; (1997)

Αν υποθέσουμε ότι γίνει τελικά η Ένωση και προκύψει αργότερα οποιοδήποτε θρησκευτικό πρόβλημα, φαντάζεστε τι ισχύ θα έχει η μειονοτική Ορθόδοξη Εκκλησία μας και ποιά ισχύ θα έχει η όποια γνώμη της πλειοψηφίας των 340.000.000 καθολικών και προτεσταντών; Φυσικά  η γνώμη της πλειοψηφίας, κατά τα δημοκρατικά πρότυπα, θα υπερισχύσει! Η νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει στην Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία, δεν θα συνδιαλέγεται για οποιοδήποτε θέμα με την Ιερά Σύνοδό μας η τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά με τον εκπρόσωπο της πλειοψηφίας και επικρατέστερης θρησκείας της Ενωμένης Ευρώπης, δηλαδή τον Πάπα. Εμάς θα μας στέλνουν να μιλάμε με τον εκάστοτε έπαρχο Ελλάδος, που ουσιαστικά θα είναι ένας κοινός και αδύναμος Νομάρχης, ενός νομού της Νέας Αυτοκρατορίας. Έτσι την Εκκλησία μας θα την έχουμε καταστήσει οικειοθελώς δορυφόρο του Πάπα. Και τότε αν επιχειρήσουμε να σηκώσουμε τη φωνή μας, θα μας πουν ότι δεν μπορεί η μειοψηφία να επεμβαίνει και να παρακωλύει το έργο της συντριπτικής πλειοψηφίας. (Βλέπε μικρό τεύχος «ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ» Β’ Έκδοση, Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη 1997).

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ (1997)

Κατόπιν όλων αυτών των προβληματισμών μου και θέλοντας να μη φέρω ευθύνη και να ελέγχομαι από την συνείδησή μου ότι συνέβαλα με την σιωπή μου, ενώ έβλεπα να επιχειρείται, η πνευματική υποδούλωση του Έθνους και της Εκκλησίας μας έναντι κάποιων πακέτων Ντελόρ, αναγκάζομαι να σας τα γράψω αυτά Ελληνικέ Λαέ, με πόνο ψυχής, ελπίζοντας πως η συνείδησή σας δεν θα αντιπαρέλθει τις βαρυσήμαντες αυτές επισημάνσεις και θα προβείτε στις ενέργειες που θα αποσοβήσουν όλα τα τεκταινόμενα εναντίον του Έθνους και της Εκκλησίας μας. (Βλέπε μικρό τεύχος «ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ» Β’ Έκδοση, Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη 1997).

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (1997)

Ακόμη οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι δεν επιχειρούν τώρα ακόμη την αποσύνδεση Εκκλησίας-Κράτους (όπως λέει η Κοινοτική εντολή), διότι θέλουν πρώτα να της πάρουν και την υπόλοιπη Εκκλησιαστική περιουσία· κι αφού ο λαός πιεζόμενος από δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα αγανακτήσει, να τον στρέψουν τεχνιέντως εναντίον της Εκκλησίας, όπως ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν μέσω των ΜΜΕ, καθώς όλοι βλέπουμε. (Βλέπε μικρό τεύχος «ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ» Β’ Έκδοση, Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη 1997).

ΒΛΕΠΩ ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ & ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ (1997)

Είμαστε 100% βέβαιοι και σίγουροι ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.
Έχουν περάσει μόλις 176 χρόνια από τότε που η Ελλάδα και οι Έλληνες ελευθερώθηκαν από τους Τούρκους και την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μήπως οι “φίλοι” μας οι Ευρωπαίοι μετενόησαν που τελικά ελευθερωθήκαμε; Μήπως θέλουν να μας εξαφανίσουν φέρνοντας τους Τούρκους (Μουσουλμάνους) ξανά πίσω στην Ελλάδα;
Βλέπω λοιπόν ξανά τα Γιάννενα ν’ αποκτούν Πασά και η Ελλάδα να γεμίζει μιναρέδες. Όταν όμως οι Ευρωπαίοι δουν ότι οι Τούρκοι κατευθύνονται και προς την Ευρώπη, τότε θα κλείσουν τα σύνορά τους βγάζοντας την Ελλάδα γρήγορα έξω από την Ε.Ο.Κ. Αλλά σε εμάς θα έχουν μείνει φυσικά οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα να ξαναζωντανέψει η Οθωμανική Αυτοκρατορία. (Βλέπε μικρό τεύχος «ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ» Β’ Έκδοση, Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μουλατσιώτη 1997).»


Πηγή άρθρου: http://www.pentapostagma.gr                            ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: