Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ!

 images (7)
Από την πρώτη στιγμή που κατασκευάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, τους χαρακτηρίσαμε «αμερικανοκομμουνιστές», διότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Το μόρφωμα αυτό εξυπηρετεί άριστα τα αμερικανοσιωνιστικά σχέδια της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης. Βέβαια, κάποιες φορές τα συντρόφια χρησιμοποίησαν τα γνωστά κλισέ της άκρας αριστεράς για τους Αμερικανούς, για… ξεκάρφωμα. Όσο όμως πλησιάζουν στην εξουσία, τα εγκαταλείπουν κι αυτά και εκδηλώνονται πλήρως!
Έτσι, με αφορμή την 41η επέτειο του ΜΥΘΟΥ του Πολυτεχνείου, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε… δύο ανακοινώσεις! Διότι, την πρώτη ανακοίνωση ακολούθησε δεύτερη, η οποία χαρακτηρίστηκε «ορθή επανάληψη». Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πρώτης και δεύτερης (της ορθής…) ανακοίνωσης; Ότι η πρώτη ξεκινούσε με αναφορά στην «αμερικανοκίνητη Χούντα του 1973» (το κλασσικό ΨΕΥΔΟΣ της αριστεράς…), ενώ στη δεύτερη ανακοίνωση απαλείφθηκε ο χαρακτηρισμός «αμερικανοκίνητη» κι έμεινε το «χούντα» σκέτο! Για λόγους προφανείς…
(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ομοίως απαλείφθηκαν στην «ορθή επανάληψη» και οι αναφορές της πρώτης ανακοίνωσης στην «κυβέρνηση του Μνημονίου». Προφανώς, γιατί οι συριζαίοι καταλαβαίνουν ότι σε λίγο καιρό η επόμενη «κυβέρνηση του Μνημονίου» θα είναι του ΣΥΡΙΖΑ!
Η πρώτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Η Ορθή επανάληψη
               
 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: