Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Οι σιωνιστές ξανάβαλαν στο μάτι την Κριμαία

   
Οι σιωνιστές ξανάβαλαν στο μάτι την Κριμαία
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος
Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο σύλλογος των σιωνιστών της ΕΣΣΔ –που είχε ιδρυθεί το 1942, με εντολή του «πατερούλη» Στάλιν, για να διευκολύνει την οικονομική ενίσχυση της Σοβιετίας από τους διεθνείς σιωνιστές- έβαλε στόχο να δημιουργηθεί μια «Εβραϊκή Σοβιετική Δημοκρατία» στην Κριμαία και τον προωθούσε με κάθε τρόπο. Ένα δεύτερο (εφεδρικό…) Ισραήλ, για να μαζευτούν εκεί τα εκατομμύρια των εβραίων της ΕΣΣΔ και της Ανατολικής Ευρώπης. Και βέβαια, δεν είχαν διαλέξει τυχαίως την Κριμαία, αλλά με κριτήριο το ήπιο κλίμα της, τις δυνατότητες τουριστικής αναπτύξεως και της εξαιρετικής γεωγραφικής της θέσεως. Όμως, ο Στάλιν είχε άλλα σχέδια. Για τους δικούς του λόγους, είχε σχεδιάσει την «Εβραϊκή Σοβιετική Δημοκρατία του Μπιρομπιτζάν», στα βάθη της Ασίας, πάνω από την Μογγολία. Μάλιστα, είχε σκοπό να υποχρεώσει όλους τους εβραίους να μετακομίσουν εκεί. Η μεταφορά των εβραίων θα γινόταν μετά τη δίκη για την  «συνωμοσία των γιατρών» (αφορούσε 12 εβραίους μεγαλογιατρούς που κουράριζαν την ηγετική ομάδα του Κ.Κ. και η κατηγορία ήταν ότι ήθελαν να τους σκοτώσουν με «ιατρικά λάθη»), αλλά η δολοφονία του «πατερούλη» από τους συνεργάτες του, ακύρωσε το σχέδιο…
Τώρα, το ενδιαφέρον των σιωνιστών για την Κριμαία αναθερμαίνεται! Έτσι, ένας Ρώσσος εμπειρογνώμονας της εβραϊκής ιστορίας (πιθανότατα εβραϊκής καταγωγής), ο Δρ Σάιμον Ντούμπνωφ, έγραψε ένα περίεργο άρθρο με τίτλο «Οι Εβραίοι έχουν ιστορικό δικαίωμα στην Κριμαία». Ιδού τα κυριότερα από το περιεχόμενό του:
«Σχετικά με το ζήτημα των δικαιωμάτων των Εβραίων να αποικίσουν στην Κριμαία, θα πρέπει να μην λησμονούμε ότι οι Εβραίοι είναι αυτόχθονες σε όλη τη βόρεια ακτή του Εύξεινου Πόντου.
Ακόμη πριν από την χριστιανική εποχή, από την εποχή της αρχαίας αυτοκρατορίας του Βοσπόρου, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, άκμασαν οι εξελληνισμένοι Εβραίοι.
Ελληνική επιγραφή που βρέθηκε από τον πρώτο αιώνα μ.Χ. μαρτυρά την ύπαρξη την περιοχή οργανωμένων εβραϊκών οικισμών.
Στη θέση αυτών των εξελληνισμένων Εβραίων ήρθαν κατόπιν οι Βυζαντινοί Εβραίοι, υπήρχαν, ήδη, από τον πέμπτο αιώνα της χριστιανικής εποχής.
Στην αυτοκρατορία των Χαζάρων, η άρχουσα τάξη προσηλυτίστηκε στον Ιουδαϊσμό  και υπήρχαν στην περιοχή μεταξύ του όγδοου και του ενδέκατου αιώνα.
Στη συνέχεια, μεταξύ του 13ου και του 18ου αιώνα στην περιοχή υπήρξαν οικισμοί Εβραίων και Καραϊτών. Τέλος, καθαρές εβραϊκές αποικίες εμφανίσθηκαν εδώ από τον 19ο  αιώνα.
Έτσι, το ιστορικό δικαίωμα των Εβραίων να εποικίσουν την Κριμαία και την ακτή της Μαύρης Θάλασσας από την Οδησσό μέχρι τον Καύκασο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Έζησαν σε αυτήν τη γη επί δύο χιλιάδες χρόνια κατά τη διάρκεια των αιώνων των Ελλήνων και των Σκυθών».
Προφανώς, οι σιωνιστές ξανάβαλαν στο μάτι την Κριμαία! Όπως κάποτε είχαν βάλει στο μάτι την Κύπρο και την Μακεδονία…
(ΥΓ): Χάζαροι: Η «13η φυλή» του Ισραήλ. Ήταν τουρκομογγολικής καταγωγής και προσηλυτίστηκαν ομαδικώς στον Ιουδαϊσμό. Απ’ αυτούς προέρχονται οι λεγόμενοι «Ασκεναζίμ» (οι εβραίοι της Ανατολικής Ευρώπης), που σήμερον αποτελούν την πλειοψηφία του παγκοσμίου εβραϊσμού…
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: