Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τα έγγραφα Γκιόλβα με τα απόρρητα όπλα: Η "σάλπιγγα θανάτου" και το "Μπέβατρον"!

Επειδή πολλοί αναγνώστες του UFOs & Aliens Truth Greek community απόρησαν για κάποιες δηλώσεις του διαχειριστή της ιστοσελίδας μας, για το όπλο του Γεώργιου Γκιόλβα, το «Ηχητικό κανόνι υπερχαμηλής συχνότητας» ή αλλιώς με το κωδικό όνομα «Σάλπιγγα θανάτου», που πολλοί ακούτε και κανείς δεν έχει δει ποτέ… ορίστε κάποια δυσεύρετα έγγραφα που το παρουσιάζουν (όπως μας στάλθηκαν από αναγνώστη μας).
Τα έγγραφα, όπως θα διαβάσετε, παρουσιάζουν το «Ηχητικό κανόνι υπερχαμηλής συχνότητας», το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας που πήρε γι’ αυτό ο Γεώργιος Γκιόλβας από το Υπουργείο Εμπορίου (σελίδα 1).
 
Το υπόμνημα με την περιγραφή και το πρώτο σχέδιο που κατέθεσε στο Υπουργείο Εμπορίου (σελίδες 2-6), αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι εδώ αναφέρει ότι οι γνώσεις αυτές μας δόθηκαν στην αρχαιότητα από εξωγήινα όντα(σελίδα 4)
Το τελικό σχέδιο του υπερηχητικού όπλου (σελίδα 7), το υπόμνημα της έγκρισης και της χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (σελίδα 8).
Το υπόμνημα συνεργασίας ΕΑΒ και Γκιόλβα (σελίδα 9), το υπόμνημα από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης προς την ΕΑΒ για την ενίσχυση των ερευνητικών προγραμμάτων του Γκιόλβα (σελίδα 10).
Και τέλος μία φωτογραφία αλλά και ένα αρκετά αμφιλεγόμενο σχέδιο με το κανόνι πλάσματος Μπέβατρον (σελίδα 11).
G.G.pappers_01
G.G.pappers_02
G.G.pappers_03
G.G.pappers_04
G.G.pappers_05
G.G.pappers_06
G.G.pappers_07
G.G.pappers_08
G.G.pappers_09
G.G.pappers_10
G.G.pappers_11
*Πληροφοριακά, σε μεταγενέστερη δήλωση, για το «Ηχητικό κανόνι υπερχαμηλής συχνότητας», ο Γ.Γκιόλβας δήλωσε τα εξής:
«Η εφεύρεση εξετάστηκε από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, η οποία προς έκπληξη μου, αποφάνθηκε ότι η πατέντα δεν θεωρείται απαραίτητη για τις Ένοπλες Δυνάμεις, δίνοντας μου την άδεια να την αξιοποιήσω κατά την κρίση μου! Μετά από καιρό και από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να μη φύγει η πατέντα στο εξωτερικό, αναγκάστηκα να την παραχωρήσω σε έναν επιστήμονα μιας ευρωπαϊκής χώρας.
Μου έδωσαν τότε δυόμισι εκατομμύρια, ενώ υποχρεώθηκα να υπογράψω μια «δήλωση τιμής» να μην αποκαλύψω ποτέ σε ποια χώρα παραχώρησα την πατέντα αυτή.
Ύστερα από λίγο καιρό, η χώρα που πήρε την πατέντα κατασκευάστηκε ένα από τα τρομερότερα μυστικά όπλα, ένα κανόνι οχτώ μέτρων μήκους, το οποίο μπορεί με ένα πάτημα ενός διακόπτη να κόψει στα δυο ένα αεροπλανοφόρο!
Ταυτόχρονα αξιοποίησαν την επινόηση μου στην κατασκευή ιατρικών συσκευών που διαλύουν με υπόηχους τους λίθους των νεφρών και της χολής και σε πολλές άλλες εφαρμογές χρήσιμες για την ανθρωπότητα.»
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr                               ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: