Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ


Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση της επίσπευσης της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση, τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, όπως φαίνεται και το σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 28 Νοεμβρίου 2014, μοιράζουν 2 εκατομμύρια ευρώ στα πολιτικά κόμματα ως οικονομική ενίσχυση.
Αυτό είναι ακόμη ένα αποδεικτικό στοιχείο πώς οι δανειστές οδήγησαν τον Αντώνη Σαμαρά σε εκλογές και στην… έξοδο. Εκείνο όμως που αναδεικνύει αυτή η χρηματοδότηση είναι πώς «λεφτά υπάρχουν» ακόμη για τα πολιτικά κόμματα αλλά όχι για τους πολίτες που πεθαίνουν της πείνας.
Όταν κατάσχουν την αποζημίωση από την οικογένεια του άτυχου στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Βόλο, όταν κατάσχουν τα έξοδα κηδείας για οφειλές προς το Δημόσιο, δεσμεύουν μισθούς και συντάξεις γιατί υπάρχουν φορολογικές εκκρεμότητας, την οικονομική ενίσχυση των κομμάτων δεν την αγγίζει κανείς.
Κι αυτό όταν δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων που έχουν πάρει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα, κανείς δεν τα πληρώνει και με την κάλυψη της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας μεθοδεύεται να περάσουν στις πλάτες των Ελλήνων όπως και τόσα ακόμη.
Οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι (βλέπε Αλμούνια) ομολογούν πώς τα δύο πολιτικά κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα έχουν πάψει να εξυπηρετούν τα δάνεια τους, τα οποία ξεπερνούν τα 270 εκατομμύρια ευρώ, αν και κανείς δεν γνωρίζει πόσα τελικά είναι.
Οι τελευταίοι ισολογισμοί της ΝΔ, στις αρχές του 2013, έδειχναν 145 εκατομμύρια ευρώ χρέη προς τις τράπεζες και ένα λίγο μικρότερο ποσό για το ΠΑΣΟΚ. Τι έγινε με αυτά τα χρήματα; Ποιος τα πληρώνει. Μήπως αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι και τα δύο κόμματα θέλουν να αλλάξουν ονομασία και ΑΦΜ προκειμένου να ξεφορτωθούν τα δάνεια και να τα φορτωθούν οι φορολογούμενοι;
Με λίγα λόγια τα κόμματα, ιδίως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που λήστεψαν τον ελληνικό λαό απολαμβάνουν ακόμη καθεστώς ασυλίας και «τρώνε» στην υγειά των κορόιδων.
Δείτε τα έγγραφα που ακολουθούν, αν και σε αυτά φαίνεται πώς και η Χρυσή Αυγή λαμβάνει επιχορήγηση, όταν όμως η Βουλή των Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλου φρόντισαν να της την κόψουν.

http://olympiada.files.wordpress.com/2014/12/wpid-20141214093544.jpg


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: