Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Δολιχοκέφαλοι Μακεδόνες και.. βραχυκέφαλοι Σλάβοι - Η ανθρώπινη ανατομία αποκαλύπτει την αλήθεια


Γιατί τα μακεδονικά κρανία είναι όλα δολιχοκέφαλα ενώ όλα τα σλαβικά είναι βραχυκέφαλα μακροπρόσωπα με έντονη πλατυϊνία -διναρικός τύπος κρανίου-; (κατά τον σουηδό ανθρωπολόγο Ludman). 
Ιταλική μελέτη του 1915 καταγράφει στο ένδοξο και γοητευτικό βιβλίο ανατομίας, μιά αληθινή πραγματεία τακτικής ανατομίας του ανθρώπου, επέκταση της πραγματείας του φλαμανδού πατέρα της ανατομίας Andreas Vesalius, των διάσημων ιταλών ανατόμων Giulio Chiarugi & Luigi Bucciante (πρώτη έκδοση 1904 στη Φλωρεντία) ότι τα δολιχοκέφαλα κρανία αποτελούν χαρακτηριστικό γηγενών φυλών τόσο της Νοτίου Ιταλίας όσο και του Ελλαδικού χώρου, ενώ αντίθετα τα βραχυκέφαλα κρανία είναι ίδιον των νομάδων λαών πού μεταναστεύουν συνεχώς. Από πού ήλθαν λοιπόν οι Σκοπιανοί σλάβοι αφού δεν είναι δολιχοκέφαλοι;!
Περαιτέρω η μελέτη αυτή αποδεικνύει περίτρανα την απόρριψη της θεωρίας του Φαλμεράϋερ (πού βασίζεται στη θεωρία του ιστορικού Κάρλ Φον Μπέλοχ, περί «καθόδου κάποιων Αχαιών ή καθόδου αργότερα κάποιων Δωριέων» – πού γιατί όμως δεν ήσαν βραχυκέφαλοι όπως οι σλάβοι; – πού επηρέασε και τον μαθητή του, τον δικό μας έξοχο γερμανοτραφή ιστορικό Κωνσταντίνο Παπαρρηγόπουλο πού κι αυτός αναφέρεται υπέρ Καθόδου Αχαιών και Δωριέων).
Εάν μιλούσαμε σλαβικά σήμερα στον Μέγα Αλέξανδρο θα καταλάβαινε;
Εάν ναι, γιατί οι σλάβοι (Σκοπιανοί) δεν καταλαβαίνουν ελληνικά με τα οποία ειναι γραμμένα τα κτερίσματα πού κατά καιρούς φέρονται στο φώς στα Σκόπια; Εφόσον η Βαρντάρια είναι Μακεδονία γιατί δεν μας την παραχωρούν, αφού παρόλο «άσχημοι στη μούρη» είμαστε δολιχοκέφαλοι; !!!
Πώς και οι Τούρκοι πού αγαπούν τους Σκοπιανούς ποτέ δεν τους αποκάλεσαν Μακεδόνες αλλά Βαρνταρλίκ; Βάρδαρος ίσον «Μακεδόνας»;!
Τι ετυμολογία θα ήταν αυτή;! Πώς οι Βούλγαροι κομιτατζήδες (ήρωες της Τσαρικής Βουλγαρίας πού πολέμησαν εναντίον Τούρκων και Ελλήνων για την «απελευθέρωση» της Μακεδονίας από το 1878 έως το 1908, βαφτίστηκαν ξαφνικά «Σκοπιανοί»; Ρώτησαν τους βουλγάρους; Ο περιβόητος Γιανέ Σαντάνσκυ ήταν Βάρδαρος Σκοπιανός ή Βούλγαρος;
Έφερε στολή της τσαρικής Βουλγαρίας όντας εύελπις της Σχολής Πολέμου της Σόφιας. Από πότε έγινε Σκοπιανός; (Εκτελέστηκε το 1908 από τις βουλγαρικές αρχές ως ετοιμάζων τη δολοφονία του βουλγάρου τσάρου Φερδινάνδου του Κοβούργου του θεμελιωτού της «Πρωσσίας των Βαλκανίων», ήτοι της Βουλγαρίας). Ίσως επειδή ο Αλέξανδρος νίκησε τον ηνωμένο στρατό των Θηβαίων-Αθηναίων στη Χερώνεια (337 πΧ) πού ήσαν Έλληνες έδωσε κατά το δοκούν αλλά Σαντάνσκυ, στους Βαρδάρους να τον κάνουν και αυτόν Σκοπιανό!
ΠΗΓΗ
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr                                                            ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: