Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Εκτός ελέγχου οι Τουρκόφιλοι στη Θράκη…Διαπιστώνει τώρα & ο Στυλιανίδης!

AAA_thraki-
Μυστικές συναντήσεις σε σπίτια, καφενεία, τζαμιά και καφέ. «Δωράκια» κάθε είδους, από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι «πληρωμένες» σπουδές για τα παιδιά στην Τουρκία και μετρητά στο χέρι.

Η προπαγάνδα των τουρκόφιλων μηχανισμών στη Θράκη έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, προκειμένου να μπουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο οι «εκλεκτοί» των πρακτόρων της ημισελήνου.

Στην κρίσιμη εκλογική περιφέρεια της Ροδόπης είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος ζει σε πρώτο πλάνο τη σκληρή τακτική των παρακρατικών της γείτονος στους μουσουλμάνους της Θράκης.

Μεταβολή
«Τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Κομοτηνή, σημειώνεται μια σημαντική πληθυσμιακή μεταβολή υπέρ των μουσουλμάνων. 
Ακόμη η διαφορά δεν έχει καταγραφεί, ωστόσο τα επόμενα χρόνια θα είναι εμφανέστατη, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Οπως φάνηκε στις τελευταίες ευρωεκλογές, το έδαφος θα είναι και πιο πρόσφορο για το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας, το DEB και άλλους μηχανισμούς που πλησιάζουν τους μουσουλμάνους.
thaki.
Την ώρα που η Αστυνομία και ο Στρατός στη Θράκη είναι περισσότερο αποδυναμωμένοι από ποτέ, η προπαγάνδα που ασκείται θεριεύει» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο κ. Στυλιανίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει σαφής διάθεση χειραγώγησης από την Τουρκία. «Οι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιουσούφ και Μουσταφά στη Ροδόπη έχουν εκδηλώσει επανειλημμένα τη συμπάθειά τους για την Τουρκία.

Μάλιστα, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από όλη αυτή την κατάσταση έφτασαν στο σημείο να προτείνουν στη Νέα Δημοκρατία ως υποψήφιο τον Λεβέντ Σαδίκ, γιο του Αχμέτ Σαδίκ, που ίδρυσε το κόμμα DEB, ωστόσο το κόμμα αρνήθηκε.
f5f098_25
Με τη δυναμική που έχει αποκτήσει η προπαγάνδα των φιλότουρκων μηχανισμών υπάρχει πιθανότητα να μπουν τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές στη Βουλή» αναφέρει ο κ. Στυλιανίδης.
«Καταλύτης» για το εκλογικό αποτέλεσμα στην ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης αναμένεται να είναι οι 12.000 ψηφοφόροι που «ελέγχει» ο Αχμέτ Χατζηοσμάν, που τελικά δεν είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

«Κάνω μια προσπάθεια να συσπειρώσω τους χριστιανούς αλλά και τους μουσουλμάνους, με κριτήριο τοπικό και εθνικό. 
Ο αγώνας μας έχει πλέον εθνικά χαρακτηριστικά» υπογραμμίζει ο κ. Στυλιανίδης.
Αρ. Μάτιος
Εφημ, Δημοκρατία
 Σχόλιο του Veteranos.gr: Αν και δεν είναι η ώρα για κόντρες θέλουμε και πρέπει να επισημάνουμε στον  Στυλιανίδη οτι και το κόμμα του έκανε οτι περνούσε απο το χέρι του για να φτάσει η κατάσταση στη Θράκη στο απροχώρητο!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: