Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Όταν το Ολυμπία ούρλιαζε για την δράση της ISIS στην Αθήνα, σφυρίζατε αδιάφορα.. Σήμερα σας εγκαλεί το Βέλγιο. Θα σιωπήσετε;


Εδώ και χρόνια το Ολυμπία είχε αποκαλύψει την δράση των ισλαμοφασιστων σφαγέων στην Ελλάδα. Από το κέντρο της Αθήνας εώς το δουλεμπόριο της Μανωλάδας ή της Ιεράπετρας.Η αποκάλυψη μάλιστα είχε παει στην βουλή απο τον Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά τότε οι αρμόδιοι είχαν ψελλίσει κάτι για «Συριακή αντίσταση»!
Σημερα αποδεικνύεται – διασυρμός για την Ελλάδα – ότι το κέντρο των τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Ευρώπη βρισκόταν στην χώρα μας.
Είναι το ίδιο κέντρο που παρέδωσε νύχτα από τα Εξάρχεια στην ΜΙΤ, Κούρδους και τουρκους αριστερούς αγωνιστες! Αποδεικνύοντας πάλι πως ο εγκέφαλος της Ισλαμικης τρομοκρατίας, είναι η φασιστική Τουρκία.

Στην Ελλάδα όμως έχουν και έναν ρόλο παραπάνω: Είναι οι «Κόνδορες» του ΔΝΤ, που έδρασαν και δρουν όποτε ο λαός προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι. Από τον Δεκέμβρη του ’08, το «σκισμένο κορανι», την Μαρφιν και τα μαχαιρώματα στους αγανακτισμένους για να σωθεί ο Παπανδρέου. Μέχρι τα ρουφιανιλικία σε Κούρδους και τουρκους αγωνιστες.
Όλα τα έχουμε αποκαλύψει εδώ. Σήμερα απλως επιβεβαιωνόμαστε.
Όσο για τον καπιταλιστικό φερετζέ, τον Σόρος, οι μπουταρηδες και οι Καμινηδες που του άνοιξαν την κερκόπορτα, θα έλθει η στιγμή που θα λογοδοτήσουν.


Soros – Chechnya: Ο ευγενής χορηγός των σφαγέων, τώρα και στην Ελλάδα. Πως εκβίασε τον Πούτιν μέσω ΔΝΤ το 2000, τι θα κάνει στην Ελλάδα.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: