Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Το απόλυτο “ξεβράκωμα” της προπαγάνδας του Κιέβου-Η ιστορία πίσω από την φωτογραφία του ρωσόφωνου αυτονομιστή με το αρκουδάκι!

Η φωτογραφία του ρωσόφωνου αυτονομιστή, ο οποίος βρισκόταν στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας, κρατώντας ένα λούτρινο αρκουδάκι στα χέρια, έκανε το γύρο του κόσμου. Η ιστορία όμως που συνόδευε την φωτογραφία ήταν ένα ακόμα κατασκεύασμα της σιωνιστικής προπαγάνδας, που θέλει τους Ουκρανούς νεοναζί να μάχονται για τη δημοκρατία και την εθνική τους κυριαρχία, ενώ αντίθετα τους ρωσόφωνους που υφίστανται γενοκτονία, να είναι στυγνοί δολοφόνοι.
Ειδικά τα δυτικά ΜΜΕ οργίασαν! Παρουσίασαν τον συγκεκριμένο αυτονομιστή ως ένα τέρας που δεν δίστασε να πάρει το αρκουδάκι ενός αθώου παιδιού ως τρόπαιο από την περιοχή!
«Φιλορώσος κρατάει ψηλά ένα λούτρινο παιχνίδι σαν τρόπαιο. Κύριε Πούτιν είστε περήφανος για τους συμπατριώτες σας; », ανέφερε ένα από τα εκατοντάδες σχόλια για την φωτογραφία στο Twitter.

Με αφορμή μάλιστα τη φωτογραφία, το BBC και το NBC «χόντρυναν» κι άλλο την προπαγάνδα! Παρουσίασαν τους μαχητές ως αναίσθητους πλιατσικολόγους, οι οποίοι δήθεν έψαχναν τα πράγματα των νεκρών επιβατών για αντικείμενα μεγάλης αξίας.
Η πραγματικότητα διαστρεβλώθηκε σκόπιμα προκειμένου να ενισχύσει τη θεωρία που με τόση επιμονή υποστηρίζουν τις τελευταίες ημέρες, ότι δηλαδή οι αυτονομιστές με τη βοήθεια της Ρωσίας κατέρριψαν το Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών.
Ας δούμε όμως ποια είναι τα πραγματικά γεγονότα.
Ο εν λόγω μαχητής βρισκόταν μαζί με άλλους στο σημείο, όπου συνόδευαν 30 διεθνείς παρατηρητές του ΟΑΣΕ.
Κάποια στιγμή είδε ξαφνικά ανάμεσα στα διασκορπισμένα αντικείμενα ένα αρκουδάκι που προφανώς ανήκε σε κάποιο από τα παιδιά που ήταν μεταξύ των 298 επιβατών.
«Θέλουμε αυτοί οι μπάσταρδοι να δουν ποιους σκότωσαν», είπε, απευθυνόμενος στους παρατηρητές. «Το βλέπετε;», πρόσθεσε, εννοώντας ότι υπήρχαν αθώα παιδιά που πέθαναν στη συντριβή.
Στη συνέχεια-σύμφωνα με το hellasforce.com- ακούμπησε προσεκτικά το παιχνίδι πίσω στο σωρό με τα άλλα αντικείμενα που ανήκαν στους επιβάτες. Μετά από αυτό, έβγαλε το καπέλο του και έκανε το σταυρό του, προσευχόμενος για τα θύματα.
makeleio.gr                                                                                                          ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: