Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Μια δήλωση της Χριστοδουλοπούλου, ο Σόρος και η στέγαση των λαθρομεταναστών

Μια δήλωση της Χριστοδουλοπούλου, ο Σόρος και η στέγαση των λαθρομεταναστών
Η πρόσφατη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, σχετικά με την στέγαση των λαθρομεταναστών, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που βιώνουν όχι απλώς την αδιαφορία αλλά την εχθρική διάθεση του Κράτους. Πόσο «αθώα» όμως υπήρξε η συγκεκριμένη δήλωση του στελέχους της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου;
Ως «κοινωνικό καλό», παρουσίασε η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός την πρότασή της, η οποία συνοψίζεται στο εξής: προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα, προκειμένου να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο. Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η κυρία Χριστοδουλοπούλου εκτίμησε πως δι' αυτής της πρότασης «θα εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και θα διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων». Σαφώς και η αναπληρώτρια υπουργός δεν εφαρμόζει προσωπική πολιτική, αλλά εφαρμόζει τις θέσεις του Σύριζα επί του μείζονος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.
Εκ των λεγομένων της, εξάγονται τα κάτωθι συμπεράσματα:
α) το κοινωνικό Κράτος της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αφορά μόνο τους λαθρομετανάστες
β) η δικαιολογία της ολιγόμηνης παραμονής ή «φιλοξενίας» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αποτελεί ένα ογκωδέστατο ψεύδος το οποίο αποκαλύπτεται από την ίδια την αναπληρώτρια υπουργό, η οποία ομιλεί ρητά για «κοινωνική ένταξη των προσφύγων».
γ) κάποιοι ιδιοκτήτες θα κάνουν χρυσές δουλειές με τα χρήματα που θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος και θα διαθέτει το Κράτος προς στέγαση των λαθρομεταναστών.
Ερχόμαστε λοιπόν στο δια ταύτα. Από το 2012 ακόμη, ο πασίγνωστος κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος εκδήλωνε δημοσίως την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα είδος «ταμείου αλληλεγγύης», το οποίο θα αποσκοπούσε σε εκείνο το οποίο πρότεινε μόλις λίγες μέρες πριν η κυρία Χριστοδουλοπούλου: την στέγαση των λαθρομεταναστών!
Μερικές εβδομάδες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου διαβάσαμε στα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πως στελέχη ξένων funds που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων (με πρώτο και καλύτερο εκείνο του Σόρος), είχαν συναντήσεις με αξιωματούχους του ελληνικού υπουργείου των Οικονομικών και με τον ίδιο τον υπουργό Γ. Βαρουφάκη. Η επένδυση στην αγορά ακινήτων, η αξία των οποίων έχει πάρει την κατιούσα, θα αποδειχτεί ενδεχομένως προσοδοφόρα: υπάρχει κανείς καχύποπτος που πιστεύει πως το ελληνικό Κράτος θα πληρώνει το ενοίκιο για τα ακίνητα που θα ανήκουν στα ξένα funds και στα οποία θα διαμένουν οι λαθρομετανάστες;
Τόσο από την Χριστοδουλοπούλου, όσο βεβαίως και από τον Τζορτζ Σόρος, δεν ακούσαμε κουβέντα για τους Έλληνες άστεγους και αναξιοπαθούντες. Οι προτάσεις τους, συμπτωματικά πάντα κοινές, αφορούν αποκλειστικά λαθρομετανάστες. Μίλησε κανείς για ρατσισμό; Αξίζει φυσικά να θυμηθεί κανείς τις οργισμένες αντιδράσεις των «δημοκρατών» και «αντιρατσιστών», για τις κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής προς ανακούφιση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Η παροχή της μικρής έστω βοήθειας μετονομάστηκε αίφνης σε «συσσίτια και αιμοδοσίες μίσους». Δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή από τους «θεματοφύλακες της δημοκρατίας».
Εν κατακλείδι, το αντεθνικό Κράτος θα απαιτήσει από τους Έλληνες φορολογούμενους να καταβάλλουν τον οβολό τους για να στεγαστούν πρωτίστως οι λαθρομετανάστες και ακολούθως να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο. Κερδισμένοι από την συγκεκριμένη πολιτική θα βγουν σαφώς οι «επενδυτές» τύπου Σόρος, οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες που θα ζήσουν τον... μύθο τους στην Ελλάδα και τέλος εκείνοι οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές θιασώτες της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι θα βιώσουν τη χαρά της καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας και κατ' επέκταση του Ελληνικού Έθνους.
Μοναδικοί ζημιωμένοι ο Έλληνας και η Ελληνίδα, που θα κληθούν να πληρώσουν αδρά για τον αφανισμό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: