Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015.



Η ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ έλαβε μέρος, στην μοναδική Πανελλήνια Άσκηση – Αγώνα Εφέδρων, τον ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ 2015 που πραγματοποιήθηκε για ογδόη συνεχή χρονιά στην Σταυρούπολη Ξάνθης – Στρατόπεδο Ανολογιδη  24-26 Απριλίου 2015.

Η Λέσχη έλαβε μέρος με 12 μέλη της, – 5 έφεδρους αξιωματικούς και 7 έφεδρους υπαξιωματικούς και οπλίτες, με μια ασκούμενη ομάδα και με μέλη της στην οργανωτική επιτροπή της άσκησης.
Ο  « παραδοσιακός » για εμάς, Μακεδονομάχος ( όπως μας αρέσει να λέμε ), είναι η κορωνίδα όλων των ασκήσεων – εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούν οι εθελοντές έφεδροι οπού συμμετέχουν ασκούμενοι από κάθε περιοχή της πατρίδας μας από τον Έβρο μέχρι την Κύπρο, το κλίμα που επικρατεί είναι πανηγυρικό.
Φέτος στην τελετή λήξης πάρεση – τιμώντας / αναγνωρίζοντας την προσφορά των εθελοντών εφέδρων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μ. Κωσταράκος ο οποίος απένειμε τα βραβεία στις ομάδες που διακρίθηκαν.
Σε αυτόν τον Μακεδονομάχο στην ομάδα μας έλαβαν μέρος και δυο συνάδελφοι από την Χίο ( ΛΕΦΕΔ ΧΙΟΥ ) με τους οποίους είχαμε την χαρά και την τιμή να συνεκπαιδευτούμε και να περπατήσουμε τα 40 και πλέον χιλιόμετρα της άσκησης υπό το βάρος 20 τουλάχιστον κιλών.
Η ευκαιρία που μας δόθηκε να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για θέματα του εφεδρικού κινήματος και εκπαίδευσης ήταν μοναδική.
Τους ευχαριστούμε για την παρέα τους και την συνδρομή τους και να ξέρουν πλέον ότι έχουν πολύ καλούς φίλους στην Χαλκιδική και είναι ευπρόσδεκτοι.
Κλείνοντας ως απλή αναφορά και μόνο η ομάδα μας κατέκτησε την 8η θέση μεταξύ 19 ομάδων απέχοντας μόνον ελάχιστα από τις ομάδες που διακρίθηκαν.
Τέλος καλωσορίζουμε τους νέους συνάδελφους που ασκήθηκαν για πρώτη φορά μαζί μας ( Γιώργο Βαγγέλη και Θόδωρε η επίδοση σας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ), ευχαριστούμε την ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για την άρτια οργάνωση και εκτέλεση της άσκησης.
Καλή αντάμωση του χρόνου !

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ












ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: