Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Κράτος εν κράτει το συστημικό ΚΚΕ: Αυθαιρετεί με τις πλάτες του συστήματος!


     
Κράτος εν κράτει το συστημικό ΚΚΕ: Αυθαιρετεί με τις πλάτες του συστήματος!
Το μέγεθος της αυθαιρεσίας αλλά και της συστημικής κάλυψης που τυγχάνει το ΚΚΕ αποκαλύπτεται από επίσημη απάντηση του υπουργού Πολιτισμού Ξυδάκη προς την Χρυσή Αυγή.
Στις 3 Απριλίου ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κατέθεσε ερώτηση για το Μνημείο που τοποθέτησε αυθαίρετα το ΚΚΕ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, διερωτώμενος αν έχει χορηγηθεί σχετική άδεια και γιατί δεν υπάρχει ανάλογη μέριμνα στα Μνημεία πεσόντων Ηρώων για την ελευθερία της Πατρίδος.
Η απάντηση του αρμόδιου υπουργού ήταν εξόχως αποκαλυπτική, καθώς ομολογεί: "Στην συγκεκριμένη περίπτωση η απαιτούμενη εκ του Νόμου άδεια για την τοποθέτηση της αναφερόμενης στην Ερώτηση του κ. Βουλευτή μαρμάρινης πλάκας στον άμεσα περιβάλλοντα χώρο των χαρακτηρισθέντων ως μνημείων προσφυγικών πολυκατοικιών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν έχει ζητηθεί....".

Με άλλα λόγια το δήθεν επαναστατικό ΚΚΕ επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά τον συστημικό του ρόλο, με τον οποίο μπορεί να αυθαιρετεί και να παρανομεί δίχως να λογοδοτεί πουθενά όπως έκανε με την πώληση της τηλεοπτικής συχνότητας του 902 και σε πολλά άλλα ζητήματα!
Αυτά είναι τα μισθαρνά όργανα του συστήματος που έχουν ως μοναδικό ρόλο ύπαρξης την κατασυκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: