Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Τζιχάντι Τζον: Ο «χασάπης» που ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής - Ακόμα μία αποτυχία της πολυπολιτισμικότητας


Η αποκάλυψη της ταυτότητας του εκτελεστή του Ισλαμικού Κράτους, του μεγαλοαστού "Λονδρέζου" Μοχάμεντ Εμουάζι έχει φέρει στην επιφάνεια πολλές λεπτομέρειες από το παρελθόν του.
Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πριν από 16 χρόνια, στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών, ο σημερινός «χασάπης» ήταν ένα παιδί σαν όλα τα άλλα που φανταζόταν τη ζωή του στα 30 του ως ποδοσφαιριστή που θα πετυχαίνει γκολ, παρουσιάζονται στο ετήσιο βιβλίο του σχολείου του.
Ο Εμουάζι ή Μο για τους φίλους του, είχε σαν χόμπι το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, ενώ όπως σε κάθε άλλο παιδί του άρεσε να παίζει playstation.
Η αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά ήταν οι Σίμπσονς και η αγαπημένη του ομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το μπλε ήταν το αγαπημένο του χρώμα, ενώ του άρεσαν τα μαϊμουδάκια. Τα... τσιπς ήταν το αγαπημένο του φαγητό και όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής.
Όλα αυτά βέβαια έμειναν στα χαρτιά, καθώς στα 26 του πλέον ο Εμουάζι είναι ένας στυγνός δολοφόνος και ένα από τους πιο καταζητούμενους εγκληματίες στον κόσμο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                   ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: