ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Φρίκη απο το Ισλαμικό Κράτος. Τιμοκατάλογος για Χριστιανές και Yazidi από τον ISIS! (ΦΩΤΟ)


bakoura
 Tο λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος (IS),έχει κυκλοφορήσει τιμοκατάλογο, ο οποίος επιβεβαιώθηκε ως γνήσιος υπάλληλο του ΟΗΕ που επισκέφθηκε το Ιράκ και σκόρπισε φρίκη παγκοσμίως!
Η Ειδικός Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία,Η Zαινάμπ Μπακούρα,  αποκάλυψε ότι είχε δει τη λίστα λεπτομερώς. Σε αυτή την λίστα αναφέρεται το πόσο αξίζει μια γυναίκα ανάλογα την ηλικία της με σκοπό να πουληθεί ως σκλαβα απο το Ισλαμικό Κράτος.
Αναφέρει πόσο αξίζει μια γυναίκα ανάλογα με την ηλικία της.
Το αντι-εξτρεμιστικό think-tank του Ιδρύματος Quilliam το είχε χαρακτηρίσει πλαστό,αλλά η Μπακούρα πιστεύει ότι είναι γνήσιο.
Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής στο Bloomberg: “Ένα κορίτσι μπορεί να αγοράζεται και πωλείται από πέντε ή έξι διαφορετικούς άντρες.Μερικές φορές οι μαχητές πωλούν τα κορίτσια πίσω στις οικογένειές τους για χιλιάδες δολάρια λύτρα.”
Οι γυναίκες και τα παιδιά από τη θρησκευτική μειονότητα στο βόρειο Ιράκ έχουν υποβληθεί σε φρικιαστικές δοκιμασίες.
Ιστορίες από τους επιζώντες αποκαλύπτουν ένα οργανωμένο σύστημα για την απαγωγή των γυναικών από τα σπίτια τους , υποβολή τους σε ξυλοδαρμούς, ηλεκτροπληξία, βιασμός και άλλες μορφές σεξουαλικής βίας, καθώς και αναγκαστικό εξισλαμισμό και του εξαναγκασμού σε γάμο.
Δείτε και τη σχετική λίστα:
ispricelist
                   ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: