Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Το ανθελληνικό Ποτάμι κατέγραψε πρωτοφανή ποσοστά στη Ροδόπη με εντολή του τουρκικού προξενείου


    
Το ανθελληνικό Ποτάμι κατέγραψε πρωτοφανή ποσοστά στη Ροδόπη με εντολή του τουρκικού προξενείου
Κατά πρώτον, μιλώντας για τη ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης, αξίζει να τονιστεί ότι οι τρεις βουλευτές που εξελέγησαν στην περιοχή προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα του κύκλου επιρροής του τουρκικού προξενείου. Συγκεκριμένα εκλέγονται ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Καρά Γιουσούφ Αϊχάν από τον Σύριζα και ο Αχμέτ Ιλχάν από το Ποτάμι, άνθρωποι δηλαδή που έχουν πρωτοστατήσει στην κεμαλική έκφραση της τουρκικής προπαγάνδας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό ανά την Ελλάδα του «Ποταμιού» ήταν στα Χανιά 6,27%, στην Ροδόπη κατέγραψε το πρωτοφανές 16,91%. Το γεγονός ότι υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση στο ποσοστό του εν λόγω κόμματος, σε συνδυασμό με τον καταποντισμό του Σύριζα στην εν λόγω περιοχή, σημαίνει ότι υπήρξε «γραμμή», ώστε να υπάρξει αυτή η βίαιη μετακίνηση ψηφοφόρων.
Πράγματι, όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα tourkikanea, ο υποψήφιος του Ποταμιού έκανε μία βαρυσήμαντη δήλωση πριν τις εκλογές, παραθέτοντας την δυσαρέσκεια του προξενείου για συγκεκριμένους τομείς όπου ο Σύριζα δεν επέδειξε τολμηρό ανθελληνισμό. Έτσι τώρα το προξενείο έδωσε τρομοκρατικά ποσοστά στο «Ποτάμι» και στον Ιλχάν Αχμέτ.
Αξίζει, όμως, για να μην το παίζουν «πατριωτάκια» οι νεοδημοκράτες, να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τουρκόφρων πολιτευτής έχει βγει από τα σπάργανά τους, αφού εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τη νουδούλα του “Playstation”. Τότε, η ΝΔ είχε γνωρίστει μία άνοδο της τάξεως των 10 ποσοστιαίων μονάδων στην περιοχή. Αυτό αποτυπώθηκε και τις άλλες φορές που κατέβηκε υποψήφιος με τη ΔΗΣΥ και τη ΔΗΜΑΡ ο εν λόγω τουρκόφρονας, εξασφαλίζοντας τρομερά ποσοστά, ελέω προξενείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: