Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ....ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ 80 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΙΑΖΙΝΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ!!!



Μπροστά σε μια ακόμα ανείπωτη φρίκη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος βρέθηκαν οι κουρδικές δυνάμεις που απελευθέρωσαν την Παρασκευή την πόλη Σιντζάρ (ή Σινγκάλ) στο βόρειο Ιράκ.

Στο φως ήρθε ένας ομαδικός τάφος που περιείχε τις σορούς 80 κοριτσιών Γιαζίντι, που είχαν δολοφονηθεί από τους τζιχαντιστές.

Η πόλη Σιντζάρ και τα χωριά της, γη και αρχέγονη πατρίδα των Κούρδων ηλιολατρών της ζωροαστρικής θρησκείας των Γιαζίντι, δέχθηκαν επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος στις αρχές Αυγούστου 2014.

Για τους τζιχαντιστές οι αρχαιόθρησκοι Γιαζίντι θεωρούνται ειδωλολάτρες και σατανιστές για αυτό και υπέστησαν τα πάνδεινα. Χιλιάδες άνδρες των Γιαζίντι που πιάστηκαν αιχμάλωτοι αποκεφαλίστηκαν, ενώ περίπου 4.000 γυναίκες και κορίτσια των Γιαζίντι αιχμαλωτίστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος και πουλήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα ως ερωτικές σκλάβες.

Από αυτές τις σκλαβωμένες ψυχές, περίπου οι μισές κατάφεραν μέσα στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε να αποδράσουν ή να εξαγοράσουν την ελευθερία τους. Ωστόσο, οι άλλες μισές ακόμα βρίσκονται στα χέρια των τζιχαντιστών ή των ανθρώπων που τις πούλησαν. Λέγεται ότι ορισμένες εξαιρετικής ομορφιάς Γιαζίντι πουλήθηκαν σκλάβες στη Σαουδική Αραβία και στις αραβικές χώρες του Περσικού Κόλπου.

Το νέο μακάβριο εύρημα, με τα 80 σφαγμένα κορίτσια, φοβίζει ότι ίσως να μην είναι το μοναδικό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που έδωσε στη δημοσιότητα το κουρδικό δίκτυο Rudaw:

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: