Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ… ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ


satanistesΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πραγματικά εντυπωσιακή είδηση ότι η επίσημα αναγνωρισμένη «εκκλησία» των Σατανιστών των ΗΠΑ, San Jose, στέκεται στο πλευρό των Τζιχαντιστών και ότι τους υποστηρίζει στο… «ιερό» τους έργο, μετέδωσε η τουρκική εφημερίδα Sözçü, επικαλούμενη και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik. Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, οι Σατανιστές των ΗΠΑ προσφέρονται να βοηθήσουν τους Τζιχαντιστές στο «αξιοθαύμαστο» τους έργο.
Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, το μεγάλο τέμπλο των Σατανιστών των ΗΠΑ στην Καλιφόρνια, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία πέρασε και στο facebook με την οποία οι Σατανιστές των ΗΠΑ τείνουν χαρακτηριστικά «χείρα βοήθειας» στους μουσουλμάνους Τζιχαντιστές την ίδια ώρα που όπως τονίζουν στην ανακοίνωση, όλοι οι άλλοι στρέφονται εναντίον τους μετά τα γεγονότα του Παρισιού.
Παράλληλα άλλη μια ομάδα Σατανιστών από την Minneapoli των ΗΠΑ, αποφάσισε να αρχίσει εκστρατεία βοήθειας και συμπαράστασης προς τους μουσουλμάνους που διώκονται άδικα από πολλές πλευρές. Μάλιστα όπως διακήρυξαν, οι Σατανιστές θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα των μουσουλμάνων από τις διάφορες επιθέσεις που δέχονται αυτόν τον καιρό.
Βρήκαν λοιπόν οι μουσουλμάνοι Τζιχαντιστές τον καλύτερο συμπαραστάτη που θα μπορούσαν ποτέ να βρουν!
Mashallah! Mashallah!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr                                                                                         ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: