Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ.




Την εβδομάδα που μας πέρασε η ΛΕΦΕΔ Νομού Χαλκιδικής πραγματοποίησε ημερησία εκπαίδευση με σενάριο στην περιοχή του Πολυγύρου.
Το σενάριο προέβλεπε αποστολή ομάδας για σύλληψη πράκτορα εντος φίλιας περιοχής ο όποιος κατοικούσε σε ερείπιο και στην πέριξ δασική έκταση.
Η ομάδα αφού κινήθηκε εντος του κτιρίου για να συλλάβει τον πράκτορα μετά αναγκάστηκε να τον καταδιώξει στην παρακείμενη δασική περιοχή και να τον συλλάβει εκεί.
Καθ όλη την κίνηση της ομάδας έπρεπε να αντιμετωπιστούν παγιδεύσεις που είχαν πραγματοποιηθεί από τον πράκτορα τόσο εντος του κτιρίου όσο και στην δασική περιοχή.
Η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να ασκηθεί σε αντικείμενα α) μάχης εντος κατοικημένης περιοχής – κίνησης εντος κτιρίου β) κίνησης σε δασωμένη περιοχή γ) αντιμετώπισης παγιδεύσεων -κατασκευής παγίδων άγριων ζώων  και δ) πορείας 5 χιλιόμετρων.
Επίσης κατά την διάρκεια της άσκησης  παρουσιαστήκαν πληροφορίες – χάρτες  που είχε στην κατοχή του ο { πράκτορας }  τις όποιες είχε βρει από ελεύθερες πηγές στο διαδίκτυο και αποδείκνυαν την ευκολία που υπάρχει πλέον στην πληροφόρηση για καλό η κακό σκοπό.
Ευχαριστούμε τον συνάδελφο μας Π.Π. για την οργάνωση της άσκησης και την κατασκευή των παγιδεύσεων και τους συναδέλφους μας που πραγματοποίησαν την εκπαίδευση και έκαναν την προσομοίωση του εχθρού.
Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος μέλη μας από την Γαλατιστα την Κασσάνδρα και τον Πολύγυρο.
Κατά την άσκηση – όπως παρουσιάζετε και στις φωτογραφίες – κάποιοι το γλέντησαν λίγο παραπάνω με τον { πράκτορα } . . . . . . τυχεροί που ήταν δεμένος !
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ









              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: