Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Οι υποκριτές του πολιτικού συστήματος δήθεν περικόπτουν τους μισθούς τους


 
Οι υποκριτές του πολιτικού συστήματος δήθεν περικόπτουν τους μισθούς τους
Την ώρα που οι Έλληνες ετοιμάζονται να εισέλθουν στο έκτο έτος σκληρών μνημονιακών μέτρων φοροεισπρακτικού χαρακτήρα, οι βουλευτές των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου συμφώνησαν με πολιτικάντικη υποκρισία σε ανεπαίσθητη μείωση της βουλευτικής τους αποζημίωσης, εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους ότι η βουλευτική αποζημίωση δεν αρκεί για να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα!
Έγινε μάλιστα λόγος για την ενθάρρυνση του «αντικοινοβουλευτικού» κλίματος στην κοινωνία και για λαϊκισμό ο οποίος πλήττει την εικόνα των σκληρά εργαζομένων βουλευτών!
Γιατί όμως συντάχθηκαν με την εισηγητική έκθεση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, η οποία πράγματι, προβλέπει μικρές έως ανεπαίσθητες μειώσεις; Διότι όπως εξήγησαν συμφωνώντας οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου, πρέπει να δοθεί η εντύπωση στον Ελληνικό Λαό πως οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής διάγουν μια πολύ σκληρή καθημερινότητα!
Προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης μάλιστα, οι εργολάβοι της ενημέρωσης έσπευσαν να παρουσιάσουν την είδηση «μαχαιριού» 10% στη βουλευτική αποζημίωση, καθώς και μειώσεις στο κονδύλι για τα έξοδα κίνησης των βουλευτών αλλά και για τη μίσθωση των βουλευτικών ΙΧ: πλέον θα μισθώνονται πετρελαιοκίνητα οχήματα.
Η Χρυσή Αυγή τάσσεται σταθερά υπέρ της κατάργησης των βουλευτικών προνομίων, υλικών και άλλων. Επιπρόσθετα και έχοντας συμμετάσχει σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς ούτε μισό ευρώ κρατικής χρηματοδότησης (η Βουλή έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή), το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποδεικνύει στην πράξη πως οι αιτιάσεις βουλευτών και κομμάτων είναι αστείες και αβάσιμες.
Αφού λοιπόν η Χρυσή Αυγή μπορεί, τότε γιατί δεν μπορούν τα υπόλοιπα κόμματα τα οποία σημειωτέον, δεν έχουν ποτέ υποστεί τον έλεγχο των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: