Παιχνιδάκια με την ευρωπαϊκή διαπλοκή ή προσωπική ατζέντα από τον κύριο Ευκλείδη;
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, ο κύριος Τσακαλώτος ετοιμάζεται να θέσει την Rothschild Bank ως σύμβουλο διαχείρισης του Ελληνικού χρέους! Η απόφαση μάλιστα είναι καθαρά προσωπική και με επιχειρηματολογία του τύπου «μα με πιέζει ο Ολάντ, που τόσο μας έχει βοηθήσει!»
Κοιτάξτε λοιπόν πως στήνονται τα ωραία παιχνίδια δισεκατομμυρίων στην Ευρωπαϊκή διαπλοκή:
Μιλά ο Τσακαλώτος απ’ ευθείας με τον Ολάντ; Οχι φυσικά. Μιλά με τον ομόλογο του, τον Emmanuel Macron, εκλεκτό μεν του Ολάντ, που όμως, όλως τυχαίως, είναι πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος στέλεχος της Rothschild & Cie Banque! Που μετά τα μεγάλα ντηλ με την Νεστλέ, μεταπήδησε επίσης συμπτωματικά στην πολιτική.
Όπως είναι επόμενο, ο Macron κάνει νταραβέρια για τους πρώην (;) εργοδότες του, οι οποίοι του εξασφάλισαν και την πολιτική του καριέρα. Ο κύριος Τσακαλώτος όμως, πως τρώει και πολύ περισσότερο μεταπωλεί αυτό το αφήγημα;
Ειδικά την στιγμή που η συμμορία του μνημονίου ειχε βάλει την Rothschild ως διαχειριστή του ορυκτού πλούτου με καταστροφικά αποτελεσματα;
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ FUND! ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ Η ΧΩΡΑ, πως «αρνήθηκαν» στον ΠΟΥΤΙΝ την επίσκεψη!
Ή μήπως δεν γνωρίζει ο κύριος Τσακαλώτος ποιός είναι ο άνθρωπος της Rothschild στην Ελλάδα;

Μα φυσικά ο διαβόητος κύριος Βουρλούμης! Ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο της Siemens, σύμβουλος του Αλαφούζου και βέβαια, εκλεκτό μέλος της Τριμερούς μαζί με τον Λουκά Παπαδήμο και τον Αλέξη Παπαχελά!
Θα μπορούσαμε να γράφουμε για ώρες. Ας ελπίσουμε απλώς να λογικευτεί ο κύριος Τσακαλώτος ή να του υπενθυμίσουν από το Μαξίμου τι εστί Βουρλούμης, Παπαδήμος και Τριμερής.
Όσο για την Rothschild, σιγουρα κάτι γνωρίζει.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε.



olympia.gr