Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Αναβλήθηκε η δίκη για τα “μαύρα” ταμεία της Siemens και τις μίζες στο ΠΑΣΟΚ: Ούτε ένας πολιτικός κατηγορούμενος!


 
Αναβλήθηκε η δίκη για τα “μαύρα” ταμεία της Siemens και τις μίζες στο ΠΑΣΟΚ: Ούτε ένας πολιτικός κατηγορούμενος!
Ούτε σήμερα ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της Siemens. Αναβλήθηκε για τις 15 Δεκεμβρίου και αναμένεται να τραβήξει επί μακρόν, αφού παρά την απουσία πολιτικών προσώπων στο εδώλιο (ελέω νόμου περί ευθύνης υπουργών) το πολιτικό κόστος για ολόκληρο το σύστημα θα είναι τεράστιο και προσπαθούν να το αποφύγουν.
Το μεγαλύτερο βάρος όταν ξεκινήσει η δίκη θα πέσει μοιραία στον πρώην ταμία του ΠΑΣΟΚ, Τσουκάτο, ο οποίος θα κληθεί να λογοδοτήσει για το ένα εκατομμύριο ευρώ, με το οποίο η Siemens χρηματοδότησε την πράσινη εγκληματική οργάνωση.
Στο ΠΑΣΟΚ τότε βρισκόταν σύσσωμα η νυν ηγεσία της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, που λειτουργεί υπό το μανδύα πολιτικού κόμματος. Όμως κανείς δεν θα μιλήσει για τον τελικό προορισμό αυτών των χρημάτων. Ο Τσουκάτος τα πήρε και τα έβαλε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Όμως το ΠΑΣΟΚ δεν θα λογοδοτήσει που εισέπραξε αυτά τα χρήματα. Νομικός σουρεαλισμός!
Επίσης όταν ξεκινήσει η δίκη θα εξεταστεί η "αμαρτωλή" σύμβαση 8002/97 της Siemens με τον ΟΤΕ, η οποία, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, επέφερε σημαντική ζημία στο ελληνικό Δημόσιο. Στο εδώλιο θα καθίσουν πρώην στελέχη του ΟΤΕ, όμως δεν θα τους ακολουθήσει κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα που υπέγραψαν τη συμφωνία.
Ούτε πρόκειται να επεκταθούν οι έρευνες στην «οικουμενική» ΝΔ - ΚΚΕ, που έμπασε την Siemens στην Ελλάδα. Αν γινόταν επέκταση των ερευνών σε εκείνη την εποχή θα φαινόταν ξεκάθαρα το ποιόν της «άσπιλης» αριστεράς και ο ρόλος του νυν αντιπροέδρου της «δεύτερης φοράς αριστερά», Γιάννη Δραγασάκη.
Μαϊμού κάθαρση, δηλαδή, για τα μάτια του κόσμου, αφού θα την πληρώσει μόνο ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ και κάποιοι τελειωμένοι και ξεχασμένοι, αλλά θα μείνει στο απυρόβλητο να ηθικολογεί η πράσινη συμμορία που διέλυσε τον τόπο.
                                                                                                                     ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: