ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Αμβούργο: "Πρόσφυγες" που διαμένουν σε ένα κέντρο φιλοξενίας και εγκληματίες ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές για τις σεξουαλικές επιθέσεις


Ταυτοποιήθηκαν οκτώ ύποπτοι για σεξουαλικές επιθέσεις στο ΑμβούργοΤα στοιχεία οκτώ υπόπτων, όλοι τους «με καταγωγή από οικογένειες μεταναστών», ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν κι αιτούντες άσυλο, ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές μετά τις επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Αμβούργο την Πρωτοχρονιά, οι οποίες διαπράχθηκαν ταυτόχρονα με εκείνες στην Κολωνία, γνωστοποίησε σήμερα η τοπική αστυνομία, που διευκρίνισε ότι της έχουν υποβληθεί 205 μηνύσεις. «Αυτή τη στιγμή οι ερευνητές έχουν αναγνωρίσει 8 υπόπτους» επισημαίνεται σε ένα δελτίο τύπου η αστυνομία​ του Αμβούργου, σύμφωνα με την οποία πρόκειται για πρόσωπα «με καταγωγή από οικογένειες μεταναστών».

«Μεταξύ (των υπόπτων) βρίσκονται πρόσφυγες που διαμένουν σε ένα κέντρο φιλοξενίας στην πόλη του Αμβούργου όπως επίσης και εγκληματίες που διαμένουν εδώ και πολλά χρόνια» στην πόλη, προσέθεσε η αστυνομία.
Στο δελτίο τύπου δεν αναφέρεται καμία σύλληψη.
Στην αστυνομία έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής «205 μηνύσεις» έναντι 133 την Κυριακή και η «πλειονότητα των θυμάτων αναφέρεται σε εγκλήματα που διαπράχθηκαν» σε έναν δρόμο μια υποβαθμισμένης συνοικίας στο Αμβούργο, τονίζει η αστυνομία. Αναφέρεται επιπλέον σε περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Οι αστυνομικές αρχές του Αμβούργου ανακοίνωσαν επίσης ότι διεξαγάγουν έρευνες σχετικά με μια ομάδα περίπου 20 μελών που εμφανίστηκε τη στιγμή των γεγονότων, χωρίς ωστόσο να διαθέτει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος της, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
http://newpost.gr/kosmos/510319/taytopoihthhkan-oktw-ypoptoi-gia-seksoyalikes-epitheseis-sto-amboyrgo
Bookmark and Share                 
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: