ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

ΠΗΡΑΝ Τ' ΑΡΜΑΤΑ ΦΩΤΙΑ!!! ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΑΝ ΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...

Την Tετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, επισκέφθηκε το Πεδίο Βολής Αρμάτων Ξάνθης - Πεδίο Ασκήσεων Πετροχωρίου, όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων των ΧΧΙΙΙ και ΧΧV Τεθωρακισμένων Ταξιαρχιών.

Συγκεκριμένα έλεγξε τον νέο τρόπο εκτέλεσης βολών πληρωμάτων αρμάτων που εστιάζετε σε:

- Εκτέλεση βολών από μεγάλες αποστάσεις (4.000 μέτρα).

- Κίνηση αρμάτων με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα.

- Αντίδραση πληρωμάτων στην ταυτόχρονη και αιφνίδια εμφάνιση πολλαπλών εχθρικών στόχων για αξιολόγηση της απειλής και προτεραιοποίηση της προσβολής, αρχίζοντας από τον πλέον επικίνδυνο στόχο.

- Αντίδραση πληρωμάτων στην ταυτόχρονη και αιφνίδια εμφάνιση πολλαπλών στόχων, για διευκρίνιση και διαχωρισμό σε φίλιους και εχθρικούς τους οποίους στη συνέχεια προσβάλλει.

- Ταυτόχρονη εκτέλεση βολών από Ομάδα και Ουλαμό Αρμάτων με σκοπό την εξάσκηση στη διαδικασία διοίκησης και ελέγχου πυρός.Η εκπαίδευση στην εκτέλεση βολών τέτοιου είδους ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις του σύγχρονου πεδίου μάχης, αναπτύσσει τις δεξιότητες των πληρωμάτων, εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων αρμάτων που διαθέτουμε και συμβάλλει στην ανύψωση της αυτοπεποίθησης και του ηθικού των αρματιστών.

kranos              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: