ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Ισλαμικός μεσαίωνας φρίκη για χριστιανούς και στο Πακιστάν…


Τρεις νεαρές χριστιανές που αρνήθηκαν να υποκύψουν στο έρωτα πλούσιου Πακιστανού μουσουλμάνου κακοποιήθηκαν και μια από τις κοπέλες πέθανε. Δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι σύνηθες στο Πακιστάν. Σύμφωνα με την Οργάνωση Χριστιανών του Πακιστάν που εδρεύει στη Βρετανία, οι χριστιανές γυναίκες στο Πακιστάν υπάρχουν μόνο για την σεξουαλική ευχαρίστηση των μουσουλμάνων ανδρών.
Του Raymond Ibrahim
ΠΗΓΗ: The Gatestone Institute
Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στη Λαχώρη, στις 13 Ιανουαρίου και τα τρία κορίτσια ηλικίας 17, 18 και 20 ετών, απλώς περπατούσαν στον δρόμο πηγαίνοντας στο σπίτι τους μετά τη δουλειά. Τέσσερις νεαροί μουσουλμάνοι νεαροί που επέβαιναν σε αυτοκίνητο ακολούθησαν τα κορίτσια και τα κακοποίησαν άγρια φωνάζοντάς τους πως ως χριστιανές υπάρχουν μόνο για την σεξουαλική ικανοποίηση των μουσουλμάνων.
Τη 17χρονη κοπέλα την χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους και την εγκατέλειψαν με συντριμμένο το κρανίο στον δρόμο, γελώντας, σύμφωνα με τη μαρτυρία των άλλων κοριτσιών. Φυσικά η πακιστανική αστυνομία δεν βιάστηκε ιδιαιτέρως να ασχοληθεί με την υπόθεση.
Σε κάθε άλλη χώρα η αστυνομία θα επενέβαινε και οι δράστες θα είχαν συλληφθεί, αλλά στο Πακιστάν οι επιθέσεις κατά χριστιανών σπανίως ερευνώνται από την αστυνομία. Οι γυναίκες και οι μουσουλμάνες ακόμα, μικρή αξία έχουν στο Πακιστάν, πόσο μάλλον οι χριστιανές. Κάθε χρόνο τουλάχιστον 700 χριστιανές κακοποιούνται στο Πακιστάν – δύο γυναίκες την ημέρα.

Όμως οι μουσουλμάνοι άνδρες έχουν το δικαίωμα να βιάζουν χριστιανές ή άλλες «άπιστες». Μουσουλμάνος βίασε χριστιανή, κορίτσι 9 ετών. Ο ίδιος δήλωσε, ξεδιάντροπα, ότι είχε κάνει τη «χάρη» και σε άλλες χριστιανές. Και όμως ο βιασμός μιας χριστιανής όχι μόνο δεν θεωρείται έγκλημα, αλλά αποτελεί δικαίωμα των μουσουλμάνων.
Οι χριστιανοί στο Πακιστάν θεωρούνται κάτι ως λάφυρο πολέμου που η χρήση του βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια των μουσουλμάνων βάσει του «ιερού» νόμου. Ακόμα όμως και οι Πακιστανοί που ζουν στη Δύση θεωρούν δικαίωμά τους να βιάζουν ή να κακοποιούν σεξουαλικά «άπιστες» γυναίκες, ακόμα και μουσουλμάνες αν είναι ασυνόδευτες ή δεν φορούν μαντίλα.
Το 2012, στη Βρετανία, εννέα μουσουλμάνοι, οι οκτώ από αυτούς Πακιστανοί, καταδικάστηκαν για βιασμούς και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών. Και όπως οι χριστιανοί και οι άλλοι «άπιστοι» στο Πακιστάν οι καταδικασθέντες δήλωναν στα θύματά τους πως «εμείς έτσι κάνουμε στην πατρίδα μας».
Σήμερα, καθώς οι μουσουλμάνοι έχουν εξαπλωθεί στη Δύση, αυτό που κάνουν στις «άπιστες» γυναίκες είναι αυτό που κάνουν και στις πατρίδες τους, όπως χιλιάδες γυναίκες κατάλαβαν στην Κολωνία και σε άλλες πόλεις της Δύσης.                                          ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: