ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ , ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΙΣΕ .

 
 ΤΣΑΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ 
ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ , ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΙΣΕ .

Απεσταλμένος της Cabal στο Κρεμλίνο..
Νικος Καστανιας,
Ζήτησε ανταλλάγματα που αφορούν την Μαφία των Χαζάρων και τον "εκλεκτό" λαό. Στρωμένο τώρα το έδαφος για να ισοπεδώσουν και να διαμελίσουν την Τουρκία οι Ρώσοι, η οποία ενεργεί εκτός πλαισίου του NATO και κατέστη επικίνδυνη για την στρατηγική της Cabal, η οποία προσπαθεί να διασωθεί.


- Σε καμιά περίπτωση ο Πούτιν δεν πρόκειται να βλάψει εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού, αφ' ενός μεν γιατί είναι πάγια φιλική και όχι περιστασιακή η πολιτική της Ρωσίας έναντι των Ελλήνων και αφ' ετέρου ο Πούτιν συνεργάζεται και λαμβάνει οδηγίες από την Δορυφορική Κυβέρνηση.

Η πολιτική ηγεσία σε Ελλάδα και Κύπρο υπνώττει και φαίνονται εντελώς ανίκανοι να αντιληφθούν τα γεγονότα που τρέχουν και να επανασχεδιάσουν μια συντονισμένη εθνική πολιτική. Στην Κύπρο η εμμονή των κομμάτων της ήττας και η βιασύνη τους να επιβάλουν μια λύση που αποδεδειγμένα ο Κυπριακός Λαός ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ, τους καθιστά επικίνδυνους. Τα γεγονότα όμως θα τους προλάβουν ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..

[* Henry Kissinger: Μαζί με τον George Bush τον πρεσβύτερο και τους πρώην υπουργούς άμυνας Dick Cheney και Donald Rumsfeld, αποτελούν την χειρότερη και την πιο επικίνδυνη τετράδα ενσαρκωμένων αποστατών του Δράκοντος στον πλανήτη!]

Nicos Kastanias
                                                                                                             ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: