Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων - ΚΕΟΑΧ 2016--


Εκπαίδευση συνεχώς και μακάρι να μην χρειαστεί ,αν χρειαστεί όμως...........
Το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου η Λέσχη, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκε όπως κάθε χρόνο στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ.
Η δύναμη της έφτασε τους 63 άνδρες το πρωί του Σαββάτου καθώς οι ώρες άφιξης δεν ήταν εφικτό να είναι κοινές ,από την δύναμη αυτή ένα τμήμα 36 ανδρών διανυκτέρευσε σε χαράδρα λίγο ψηλότερα από το στρατόπεδο.

Δυστυχώς αν εξαιρεθεί μια ξαφνική χιονοθύελλα το βράδυ της Παρασκευής ο καιρός δεν επέτρεψε να ασκηθούν στις συνθήκες που επιθυμούσαν.
Το πρωί του Σαββάτου τμήμα αποτελούμενο από μέλη της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αττικής , Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο. , Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Πέλλας και τρεις αδελφούς Κυπρίους της αθλητικής ομάδας Ωμέγα ανέβηκε έως την κορυφή Αγ. Αντώνιος2.815m.
Το υπόλοιπο τμήμα από τα παραρτήματα Ημαθίας ,Λάρισας , Ροδόπης ,Μαγνησίας και Πιερίας ασκήθηκε όλη την ημέρα σε ατομική και κατόπιν ομαδική τακτική.
Το βράδυ του Σαββάτου έλαβε χώρα στην Λέσχη του κέντρου η καθιερωμένη δεξίωση όπου κατά την ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών τιμήθηκε ο δκτης του κέντρου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντγος ΕΑ Τραχανατζής Κωνσταντίνος.












                                     
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: