ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

ΡΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΛΗΣΤΗ... ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣ!!!

Ενώπιoν του εισαγγελέα βρίσκεται αυτή την ώρα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που το βράδυ του Σαββάτου αναγκάστηκε να πυροβολήσει κατά κλεμμένου ταξί στην Καλλιθέα, όταν ο οδηγός του, ένας σεσημασμένος ομογενής απο το Καζακσταν επιχείρηση να εμβολίσει έναν συνάδελφό του, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο.

Μάλιστα ο ένας αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 φέροντας κακώσεις στα πόδια. Ο συνάδελφός του που πυροβόλησε κατά του κακοποιού, έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για το συμβάν και υπάρχει ενδεχόμενο να του ασκηθούν διώξεις! Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost.gr ο 30χρονος αστυνομικός αναμένεται να ζητήσει διήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό αυτό έγινε στη 01:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οδό Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα ταξί που είχε κλαπεί στις 27 Φεβρουαρίου από το Παλαιό Φάληρο και προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδήγό του.

Ο οδηγός του οχήματος ήταν ένας σεσημασμένος 40χρονος ομογενής απο το Καζακστάν, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για 4 ληστείες και 1 φορά για διακίνηση ναρκωτικών.                                                                     ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ    ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: