Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Γιατί η Τσέλσι Κλίντον φοράει έναν ανάποδο σταυρό;

Η Τσέλσι Κλίντον απεικονίζεται περισσότερο από μία φορά να φοράει στο λαιμό της έναν ανεστραμμένο χριστιανικό σταυρό, οπότε μάλλον δεν πρόκειται για κάποιο «ατύχημα», (όπως ισχυρίζονται μερικοί). Επίσης δεν μπορεί να έχει σχέση με τον ανάποδο (καθολικό) σταυρό του Αγ. Πέτρου, αφού η οικογένεια Κλίντον δεν έχει καμία σχέση με τον Ρωμαιοκαθολικισμό.

Η κόρη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, είναι παντρεμένη με τον εβραϊκής καταγωγής διαχειριστή κεφαλαίων Μαρκ Μεζβίνσκι. Η τελετή του γάμου τους το 2010 ήταν «διαθρησκευτική». Ο Μπιλ Κλίνοτν μεγάλωσε σε εκκλησία βαπτιστών και η Χίλαρι Κλίντον σε εκκλησία μεθοδιστών.
  KO (από εδώεδώ, εδώεδώ κι εδώ)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
O πατέρας του Μαρκ Μετζβίσκι, Έντουαρντ, έχει διατελέσει βουλευτής στο Κογκρέσσο και πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ από τα κύρια ιδεολογικά όργανα της Νέας Τάξεως. Είχε αναλάβει πρόεδρος του δημοκρατικού κόμματος στην Πενσυλβάνια αν και προέρχεται από Αϊόβα.
Ο Έντουαρντ Μετζβίνσκι κατεδικάσθη σε πολυερτή κάθειρξη για πολλαπλές κακουργηματικές απάτες.
Η μητέρα του Μαρκ, Μάρτζορη Μαργκόλης Εβραία από Φιλαδέλφεια, δημοσιογράφος και δραστήρια φεμινίστρια επίσης διετέλεσε βουλευτής στο Κογκρέσσο (1993-95) και αναπληρώτρια κυβερνήτης της Πελσυβανίας.
Marinos είπε...
Ο ανάποδος Σταυρός είναι σατανικό σύμβολο πού συμβολίζει την επιθυμία τού διαβόλου νά ακυρώσει, να καταργήσει, τη δύναμη τού Σταυρού στή γη.
Όμως ο διάβολος δέν έχει αυτή τη δύναμη, καί βάζει τά όργανά του, τους ανθρώπους του, που τον λατρεύουν να τό επιχειρούν.                                                              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: