ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

H Απάτη

233 zps
Δείτε λοιπόν, για άλλη μία φόρα, πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να δημιουργήσουν ειδήσεις και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη των Ελλήνων και της υπόλοιπης Ευρώπης.
Δεν αναρωτήθηκε κανείς όταν βλέπανε αυτές τις εικόνες πώς οδηγήθηκαν εκεί oι λαθρομετανάστες; Κι έτυχε να είναι οι δημοσιογράφοι εκεί για να τους αποθανατίσουν. Πού βρήκαν τις γαλότσες και τα αδιάβροχα; Μερικοί νεαροί είχαν αδιάβροχες μεμβράνες και στα σακίδια τους.
121 zps
Μπορεί κάποιος να πεί ότι τα αγόρασαν, δεν θα διαφωνήσω αλλά ρωτώ, πού τα βρήκαν τα χρήματα, τα είχαν μαζί τους όταν πέρασαν από την Τουρκία; Είχαν κάνει και συνάλλαγμα σε ευρώ από τη συριακή λύρα;. Aυτά τα χρήματα δεν βραχήκαν όταν τρύπησαν την φουσκωτή τους βάρκα για να μας αναγκάσουν να τους σώσουμε;
Ο πόλεμος στην Συρία έχει σχεδόν κερδηθεί, όλες οι πόλεις και τα εδάφη της Συρίας βρίσκονται πάλι στο έλεγχο του προέδρου Άσαντ, γιατί δεν γυρνούν πίσω στα σπίτια τους έστω και γκρεμισμένα. Και στην Ευρώπη μεταξύ 1939 με 1947 στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο χάθηκαν ολόκληρες πόλεις οι πολίτες όμως έκτισαν ξανά τα σπίτια τους.
Οι κάμερες στους καταυλισμούς μόλις δουν μωρό πέφτουν σαν κοράκια να τραβήξουν μερικά καλά πλάνα. Εγώ θα ξανά ρωτήσω, αφού ο πόλεμος στην Συρία έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια περίπου και υποτίθεται ότι αυτοί που έρχονται είναι κυνηγημένοι, πότε πρόλαβαν μερικοί να κάνουν παιδιά ενός και δύο χρονών ή ακόμα να έρχονται ήδη οι γυναίκες έγκυες σε εμάς.
Ένας σοβαρός άνθρωπος εν μέσω βομβαρδισμών και εξτρεμιστών που σφάζουν παιδιά και γυναίκες δεν θα σκεφτόταν να φέρει ένα παιδί στο κόσμο, άρα μας δουλεύουν και η αναλογία παιδιών και οικογενειών μεταξύ αυτών που έρχονται "σόλο" με φράγκα στην τσέπη και κινητά αξίας 400 ευρώ και βάλε είναι 1 πρός 1000.
 2441 zps
Θα μου πεις εσύ όλα αυτά τα λες από την ασφάλεια του καναπέ σου καλό βολεμένε Ελληνα, πώς μπορείς να κατανοήσεις το πόνο και τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων;. H απάντηση μου είναι δεν μπορώ, αλλά σαν ένα άτομο σκεπτόμενο, πού δεν δέχεται ότι του πασάρουν αμάσητο, αναρωτιέμαι γιατί τόσα χρόνια πριν δεν ερχόντουσταν; Γιατί πρωοθούνται σε όλη την Ευρώπη και μόλις οργανωθούν φωνάζουν αλλάχ ακμπάρ και βιάζουν γυναίκες και ληστεύουν αυτούς πού τους βοηθούν;.Και αφού λένε ότι είναι Σύριοι, γιατί δέν έμειναν να πολεμήσουν; Αυτοί που δεν λιποτάκτησαν θεωρούνται χαζοί;.
Mε λίγα λόγια, όλα ανήκουν σε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο, όπως πολλές φορές έχει αναφέρει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στα βιβλία του και στις ραδιοφωνικές εκπομπές του, εγώ απλά παραθέτω μερικές σκέψεις που κάνω εγώ και οι ομοϊδεάτες μου. Γιατί αυτοί που σκέπτονται σαν και έμενα δεν θα τους πέρναγε πότε από το μυαλό να λιποτακτήσουν, ούτε να φερθούν αχάριστα σε κάποιον, πού τούς δίνει ένα χέρι βοηθείας.
Και αφού ένα από τα σχέδια τους είναι να αφανίσουν τους Ελληνες και την ελληνορθοδοξία το "εκρηκτικό μείγμα" όπως έχει αναφέρει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στα βιβλία του, το μόνο πού έχω να τους πω είναι ότι δεν θα σας αδειάσουμε τη γωνιά τόσο εύκολα και όταν έρθει η ώρα, με τον κατάλληλο ηγέτη θα μας βρείτε μπροστά σας.
warlord maxi
«Οι τον πατρώον ΙΧΩΡΑ φέροντες, έσονται εις τάξιν μίαν. Το εμόν στράτευμα,
στράτευμα Θεού εστί, η εμή ασπίς, ασπίς Θεού εστί, η εμή κοπίς, κοπίς Θεού
εστί, η εμή νίκη, νίκη Θεού εστί».
PanaGoS1337
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr
              ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ      ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: