Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Οι Rothschild προειδοποιούν : «Έρχεται παγκόσμια οικονομική κατάρρευση!»

rothschild 2234485a

Προειδοποιητικό μήνυμα προς τον κόσμο φαίνεται να στέλνουν τα τσιράκια της Νέας Τάξης, η οικογένεια Rothschild, λέγοντας ότι η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση του πλανήτη είναι κοντά.
«Το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων» λένε οι Rothcshild. Η συγκεκριμένη οικογένεια είναι απ τα μεγαλύτερα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας πάνω στον πλανήτη, και ως εκ τούτου τα λόγια τους δεν μπορούμε να τα παίρνουμε σαν αστείο.
Ο Jacob Rothchild προειδοποιώντας λέει: «Κατά τα τελευταία χρόνια, οι αναπτυσσόμενες χώρες έχουν συσσωρεύσει ταχύτατα τεράστιο χρέος σε ξένο νόμισμα. Τώρα θα πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια, τα οποία αυξήθηκαν σημαντικά, λόγω της αύξησης του δολαρίου και της κατάρρευσης των τιμών των βασικών εμπορευμάτων. Χώρες όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Νιγηρία, η Ουκρανία και το Καζακστάν αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες», ενώ παράλληλα ο ίδιος τονίζει, ότι η κρίση ολοένα και αυξάνεται σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα δηλώνει ότι η κλίμακα επιβράδυνσης της οικονομίας της Κίνας δεν είναι σαφής ακόμα, ενώ η αύξηση του ΑΕΠ των ΗΠΑ και της ΕΕ είναι απαγορευτική, λέγοντας επίσης ότι μια έξοδος της Βρετανίας απ την ΕΕ θα εκτινάξει τον κίνδυνο κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας στα ύψη.
Τέλος ο Ντέιβιντ Λίπτον, διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, υπογραμμίζει πως ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με ένα τεράστια αυξανόμενο κίνδυνο παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης !
Τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας προετοιμάζουν τον κόσμο μια για επικείμενη κατάρρευση, η οποία θα φέρει τον «παγκόσμιο ηγέτη», αντίχριστο, για να σώσει τον κόσμο!
Tομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr                 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: