ΛΕΟ 1Α4

ΛΕΟ 1Α4

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΑΤΕ... ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...;;; ΤΟ 1944 Ο ΕΛΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ...!!!

Από τον "Στόχο"...

Οι αντιεξουσιαστές μισούν τόσο πολύ την Ελλάδα που με κυβέρνηση Σύριζα να τους κάνει πλάτες, είναι ικανοί να βάλουν βόμβα και στον Ιερό Βράχο και να ανατινάξουν την Ακρόπολι. Μη ξεχνάμε ότι το είχαν επιχειρήσει το 1944 οι κατσαπλιάδες του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, αλλά το σχέδιο δεν ευοδώθηκε τότε, επειδή δεν το εκτέλεσε ο Ελληνόψυχος ΕΛΑΣίτης δάσκαλος Ι. Λογοθέτης. Ο Λογοθέτης έλαβε διαταγή από τον Γιάννη Μπαρζώτα -Φάνη, Α΄ Γραμματέα του ΚΚΕ στην Αθήνα, να ανατινάξει τον Παρθενώνα.. Ο Λογοθέτης τα ’χασε! Μην πιστεύοντας στην απίστευτη διαταγή ζήτησε επιβεβαίωση από το Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ. Έλαβε την απάντηση ότι η διαταγή του Φάνη είχε εγκριθεί από το σύνολο του Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ! Ευτυχώς, για την Ελλάδα και την ανθρωπότητα ολόκληρη, ο Λογοθέτης δεν εξετέλεσε τη διαταγή κι έτσι το μοναδικό μνημείο του ελληνικού πολιτισμού έμεινε στη θέση του για να φωτίζει τον κόσμο.
Ο «Στόχος» θυμίζει ότι σχετική εκπομπή για το πώς γλύτωσε στο «τσάκ» την ανατίναξη η Ακρόπολις των Αθηνών, έκανε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009 στον «Άλφα» ο αριστερός δημοσιογράφος Χρήστος Βασιλόπουλος. Μεταφέρουμε πώς είχαμε καταγράψει τότε εκείνη την εκπομπή στην παρούσα Στήλη, στο φύλλο του «Στόχου» της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου 2009…

«Η τότε ηγεσία του ΚΚΕ έδωσε εντολή σε ένα τάγμα του ΕΛΑΣ να ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. Ο γνωστός εκδότης κ. Γιάννης Γιαννάκενας απεκάλυψε στη διάρκεια της εκπομπής:

«Υπήρξε εντολή ανατίναξης της Ακροπόλεως. Αυτός που έλαβε την εντολή, ήταν ο Λογοθέτης, δάσκαλος στο επάγγελμα. Ευτυχώς ήταν δάσκαλος και δεν υπάκουσε στην εντολή που του είχε δοθεί από τα ανώτερα κομματικά στελέχη»!..»

Θυμίζαμε επίσης ότι το σωτήριον έτος 1961, όταν ξέσπασε η Κρίση στον Κόλπο των Χοίρων με την κόντρα Φιντέλ Κάστρο - Τζών Κέννεντυ, ο τότε Ηγέτης της Σοβιετικής Ενώσεως Νικήτα Κρουτσόφ απείλησε ότι σε περίπτωση που οι Αμερικανοί επιτεθούν στην Κούβα, αυτός θα βομβαρδίσει την Ακρόπολη των Αθηνών!.. Και η δήλωση του Κρουτσόφ είχε προκαλέσει δεκάδες πρωτοσέλιδα στις αθηναϊκές εφημερίδες, που έχουν θαφτεί εδώ και 55 χρόνια από την πανίσχυρη προπαγάνδα της Αριστεράς…

Εφημερίδα "Στόχος" - Απρίλιος 2015                    ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ     ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: